Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localități din mai multe județe primesc finanțare pentru investiții în modernizarea infrastructurii. Pe listă și o comună din județul Constanța

ro

16 May, 2024 11:19 815 Marime text
Foto: MDLPAMinistrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, astăzi, 52 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 690.835.997,86 de lei.

Potrivit MDLPA, contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

”Aceste proiecte li se alătură celorlalte 3.416 contracte semnate până în prezent, pentru dezvoltarea localităților și creșterea calității vieții oamenilor”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.


Pe listă se află și Primăria Comunei Amzacea care primește fonduri pentru înființare rețea de canalizare în satele Casicea și General Scărișoreanu din comuna Amzacea, județul Constanța. 

Suma primită este de 20.213.471,82 de lei.  

Citește și: 

Localități din 22 de județe, între care și Constanța, primesc finanțare pentru 25 de noi investiții în modernizarea infrastructurii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii