Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuințe din județul Tulcea, amenințate de inundații. Pompierii amplasează diguri

ro

30 Aug, 2024 14:55 274 Marime text
Inundații Tulcea, Sursa foto: ISU Delta Tulcea



Pompierii din cadrul stației Babadag, județul Tulcea, intervin în aceste momente pentru gestionarea unei situații de urgență provocate de ploile torențiale din ultimele ore care au dus la umflarea Pârâului Tabana. 

Datorită lucrărilor Hidrotehnice efectuate pe pârâul Tabana, prin construirea unor diguri pentru a facilita reabilitarea albiei pârâului, apele pluviale au depășit malurile inundând mai multe gospodării din localitate. 

În acest moment lucrătorii firmei de construcții lucrează pentru ruperea digului, iar pompierii Stației Babadag urmăresc situația din gospodăriile afectate pentru ca apa revărsată să nu inunde locuințele. O anexă gospodărească este în acest moment inundată, transmite ISU Delta Tulcea.


De asemenea, în jurul prânzului salvatorii Stației de Pompieri Babadag au intervenit pentru evacuarea a două autoturisme de pe carosabil în aceeași localitate după ce au rămas blocate din cauza apei revărsată pe carosabil.

Facem precizarea că avertizarea de cod portocaliu rămâne valabilă până la ora 03:00 în această noapte, a încheiat sursa citată.


UPDATE:

În acest moment pompierii intervin pentru evacuarea apei din 2 beciuri din două gospodării în orașul Babadag.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea


Citește și:


Județul TulceaInundații în localitatea Malcoci. ISU nu a primit nicio sesizare! (FOTO+VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii