Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuințe pentru tineri în municipiul Tulcea, prin PNRR. Valoarea finanțată a proiectului este de peste 6 milioane de euro

ro

01 Jun, 2024 16:16 581 Marime text
Sursa foto: Primăria Municipiului Tulcea





 
  • Finanțarea europeană a proiectului este obținută de Primăria Municipiului Tulcea.
 
Primăria muncipiului Tulcea va construi 72 de locuințe N-ZEB plus pentru tineri pe strada Transformatorului prin PNRR (Ministerul Dezvoltării, Contract de finanțare nr. 137338).
 
Valoarea finanțată a proiectului este de 30.789.716,33 lei, adică peste 6 milioane de euro, conform Primăriei Tulcea.
 
Terenul pe care se vor construi locuințele N-ZEB plus -72 unități locative pe o suprafață de 10.221,00 mp, amplasat în Strada Transformatorului, Tarlaua 20, Parcela 300, Municipiul Tulcea, Județul Tulcea, identificat prin numărul cadastral 51637 și este în proprietatea a U.A.T. – Municipiul Tulcea.
 

„Accesul carosabil pe parcelă se va face pe un carosabil privat cu un profil de 5 metri cu un singur sens, care traversează perimetral zona de studiu. Parcela dispune de un număr de 72 de parcări supraterane destinate locuitorilor și 14 parcări supraterane destinate vizitatorilor. Din numărul total de parcări, au fost prevăzute 4 locuri pentru persoanele cu handicap locomotor”, precizează primăria tulceană.

 
Sistemul constructiv propus este de fundare pe grinzi de beton armat, cu dispunere pe două direcții perpendiculare, cu o placă de beton suport parter. Suprastructura va fi alcătuită din cadre din beton armat (stâlpi și grinzi). Acoperișul va fi alcătuit pe structură lemn. Întreaga structură de lemn se va trata conform cerinței R`60. Atingerea valorilor superioare de rezistență la foc (dupa caz) se va atinge prin prevederea de placări cu gips-carton RFI, potrivit sursei.
 
Citește și
De 1 Iunie, la MedgidiaArtiștii invitați la Ziua Copilului au primit amenințări cu moartea
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii