Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loredana Groza, personaj principal în comedia MENTORII, primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe

ro

16 Jul, 2024 11:43 172 Marime text









 
  • Comedia romantică va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului viitor 



Nume nou în distribuția comediei MENTORII, primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe, unul dintre cele mai așteptate filme de la începutul anului viitor. Loredana Groza va juca un rol principal alături de Dorian Popa și Cătălin Bordea în comedia care promite să stârnească hohote de râs în sălile de cinema. Loredana Groza este cel de-al doilea mentor din filmul cu același nume, mai exact fermecătoarea Sandra Senzorial. Filmările pentru comedia MENTORII vor începe la 15 august, iar filmul va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025.

Sandra Senzorial este un influencer de succes, expertă în spiritualitate, care îl va ghida pe Johnny Baltă, rol interpretat de Cătălin Bordea, să găsească calea rapidă în atingerea echilibrului interior. Sesiuni de mindfulness, vindecare cu unde theta, astrologie și puterea dată de pietre prețioase, sunt doar câteva dintre armele pe care Sandra Senzorial le aruncă în lupta pentru supremație împotriva mentorului de Fitness - Flex Barbarul, interpretat de Dorian Popa și împotriva lui Robby Anonimul, mentorul de business.

Personajul Sandra Senzorial este construit astfel încât să pună în evidență șarmul debordant al Loredanei și versatilitatea cu care ne-a obișnuit în multiplele roluri pe care le-a interpretat în filme sau seriale de televiziune, rolul fiind presărat cu momente pline de haz și situații neprevăzute care vor întreține umorul filmului.
 
 
 
Citește și
 Untold 2024 Organizatorii anunță lista artiștilor și DJ-ilor care vor urca pe cele opt scene ale ediției de anul acesta
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii