Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loteria Română a virat 1.500.000 lei Comitetului Olimpic și Sportiv Român

ro

07 Aug, 2024 14:20 171 Marime text








În cursul lunii mai 2024 Loteria Română a lansat lozul Team Romania în scopul susținerii Echipei Olimpice a României la Jocurile de la Paris 2024.
Loteria Română a finalizat vânzarea lozului TEAM ROMANIA și în cursul acestei săptămâni a virat către Comitetul Olimpic și Sportiv Român suma de 1.500.000 lei în scopul asigurării finanțării Echipei Olimpice a României.
Lozul Team Romania a oferit șansa tuturor românilor de a contribui la finanțarea ECHIPEI OLIMPICE A ROMÂNIEI și de a sprijini astfel eforturile sportivilor noștri în această competiție mondială, ca premisă pentru promovarea sportului și a imaginii României în lume.

„Vânzarea lozurilor Team Romania într-un timp record confirmă faptul că acest proiect a fost unul de mare succes și doresc să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat activ și, totodată, tuturor românilor care au înțeles că în acest mod pot să fie alături de Echipa Olimpică a României” a declarat Ionuț-Valeriu Andrei – Directorul General al Loteriei Române.

Loteria Română este o instituție cu tradiție din societatea românească, care a fost înființată în anul 1906 cu scopul de a crea fondurile necesare finanțării obiectivelor de interes public național. Sportul românesc, atât de masă cât și de performanță, este unul dintre domeniile care  beneficiază dintotdeauna de sprijinul Loteriei Române.
 
 
 
 
Citește și
 Loteria Română
Report de peste 3,45 milioane de euro la Loto 6/49, la extragerea de duminică

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii