Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loteria Română Cele mai mari premii care pot fi câștigate de jucători cu „Loz Anotimpuri” sunt de 100.000 de lei fiecare

ro

17 Sep, 2024 10:42 130 Marime text

 
  • „Loz Anotimpuri” este noul produs pe care Loteria Română îl propune tuturor jucătorilor cărora le place să-și încerce norocul cu un loz, indiferent de anotimp.
     
„Loz Anotimpuri” este noul produs pe care Loteria Română îl propune tuturor jucătorilor cărora le place să-și încerce norocul cu un loz, indiferent de anotimp, transmite un comunicat din partea Loteriei Române.

Aflat la prima ediție, „Loz Anotimpuri” are un design atractiv, sugestiv pentru tematica aleasă, în patru variante, astfel încât jucătorii pot alege să-și încerce norocul în funcție de anotimpul preferat.

Jucatorii care aleg „Loz Anotimpuri” pot câștiga unul dintre premiile importante pe care Loteria Română le-a pus în joc. Cu numai 4 lei, prețul unui loz, jucătorii sunt așteptați în agențiile din toată țara cu 959.424 de câştiguri. Valoarea totală a premiilor puse în joc este de 7.200.000 de lei.
 
Câștigurile la „Loz Anotimpuri” sunt în valoare de 4 lei, 8 lei, 12 lei, 100 de lei, 5.000 de lei si 10.000 lei, iar cele mai mari premii care pot fi câștigate sunt în valoare de 100.000 de lei fiecare.
 
Produsele Loteriei Române aduc jucătorilor bucuria întâlnirii cu norocul în fiecare zi, pentru câștigarea unor premii deosebite în bani, indiferent care dintre produsele loteristice este jocul lor preferat, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Premii de milioane puse în joc la tragerile loto de joi, 19 septembrie!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii