Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Loteria Română O nouă aplicație pe care jucătorii o pot accesa pentru a achiziționa online bilete la loto

ro

22 Jul, 2024 14:36 177 Marime text

 
  • Jucătorii Loteriei Române au la dispoziție încă o aplicație prin care pot achiziționa online bilete la jocurile de tip loto tradițional (Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc): joc-loto.loto.ro.
     
Jucătorii Loteriei Române au la dispoziție încă o aplicație prin care pot achiziționa online bilete la jocurile de tip loto tradițional (Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc): joc-loto.loto.ro, transmite un comunicat din partea Loteriei Române.
 
Achiziționarea biletelor de joc de pe aplicația software dezvoltată de partenerul mandatar ONE WAY TICKET EDB SRL se face prin accesarea secțiunii dedicate a site-ului oficial al Loteriei Române, respectiv www.joc-loto.loto.ro.
 
Prețul biletelor este același cu cel din agențiile loto, iar câștigurile se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, în orice agenție loto proprie sau mandatară/la casieriile reședință de județ/la sediile Punctelor de Lucru Județene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcție de valoarea acestora.
 

„Acest nou parteneriat se înscrie în linia strategiei comerciale pe care am dezvoltat-o în scopul facilitării accesului la joc și a diversificării canalelor de vânzare a produselor loto în mediul online. Interesul manifestat de către jucători pentru această modalitate practică și la îndemână de achiziționare a biletelor la jocurile loto preferate reprezintă cea mai bună confirmare a faptului că acest demers este un succes și că este important să continuăm să ne dezvoltăm în această direcție” - Ionuț-Valeriu Andrei, Director General CN „Loteria Română” SA.



Citește și:
Loteria Română: Ai câștigat marele premiu? Vezi numerele câștigătoare la loto din 21 iulie 2024!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii