Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrările pentru salvarea Mormântului pictat Hypogeu de la Constanța vor începe în 2021

ro

23 Dec, 2020 00:00 2088 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța organizează consultare de piață în vederea achiziției de servicii de verificare tehnică a documentației (PT+CS+DE) aferente obiectivului de investiție "Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu"
  • Consultarea se va desfășura doar în sistem electronic, orice operator economic/organizație profesională având posibilitatea de a transmite informații cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro
  • Data limită de transmitere propuneri este 29.12.2020 iar data limită pentru consultare – 30.12.2020


Consiliul Județean Constanța organizează consultare de piață în vederea achiziției de servicii de verificare tehnică a documentației (PT+CS+DE) aferente obiectivului de investiție "Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu".

Obiectul achiziției îl reprezintă verificarea documentației: proiect tehnic (PT), detalii de execuție (DE), caiete de sarcini (CS), breviare de calcul, elaborate de către proiectant, aferente obiectivului de investiție „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat hypogeu”, inclusiv verificarea modificărilor de soluții tehnice pe parcursul execuției, în conformitate cu prevederile Legii nr. 10/1995 privind calitatea în construcții, cu modificările și completările ulterioare.

Verificarea tehnică de calitate a proiectelor are ca scop realizarea unor construcţii care să corespundă calitativ cel puţin unor niveluri minime de performanţă prevăzute de Legea nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii, cu modificările ulterioare:
a) rezistenţă mecanică şi stabilitate;
b) securitate la incendiu;
c) igienă, sănătate şi mediu înconjurător;
d) siguranţă şi accesibilitate în exploatare;
e) protecţie împotriva zgomotului;
f) economie de energie şi izolare termică;
g) utilizare sustenabilă a resurselor naturale.
Pentru aceste niveluri minime de performanţă vor fi respectate reglementările tehnice în vigoare la data elaborării proiectelor.

Consultarea se va desfășura doar în sistem electronic, orice operator economic/organizație profesională având posibilitatea de a transmite informații cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro.

Data limită de transmitere propuneri este 29.12.2020 iar data limită pentru consultare – 30.12.2020.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii