Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luna nouă în Rac si zodiile–6 iulie 2024, ora 1 57, ora României

ro

06 Jul, 2024 08:18 537 Marime text
“Pentru ca zici: “Domnul este locul meu de adapost!” si faci din Cel Preainalt turnul tau de scapare.
Fiindca Ma iubeste – zice Domnul – de aceea il voi izbavi; il voi ocroti, caci cunoaste Numele Meu. Cand Ma va chema, ii voi raspunde; voi fi cu el in stramtorare, il voi izbavi si-l voi proslavi.”Psalmi 91-9,14,15

Pe 6 iulie, ora 1:57, ora Romaniei, cosmosul ne binecuvanteaza cu o Luna Noua pe gradul 14:23 Rac. O Luna Noua este asociata tot timpul cu un pas nou, o idee noua, un cuvant nou, ambitii si obiective noi, o haina noua pentru un proiect mai vechi.
Racul este conducatorul vietii de familie- copii, parinti, camin, ingrijirea copiilor, nasteri, fobii si temeri, natura emotionala, sprijin emotional, traditii, nostalgii. Dincolo de aceste legaturi de familie, aceasta energie vorbeste despre suflet, despre stabilitatea interioara, despre acel loc care ne da siguranta si pe care il putem gasi in interior. Acest loc este cu adevarat casa noastra si nu are nimic de-a face cu casa in care traim.

     “ Si ce foloseste unui om sa castige toata lumea, daca isi pierde sufletul?”Marcu 8:36

O Luna Noua in Rac ne poate face sa reflectam la ce tipuri de schimbari am dori sa facem in familia noastra, in casa noastra. Acum este momentul ideal pentru treburile de familie si pentru a petrece timp in confortul casei noastre sau cu rudele noastre. Intre cei patru pereti ai propriei case ne vom simti cel mai bine pentru ca vom avea o dorinta de intimitate mai mare decat de obicei. De asemenea, este un moment ideal pentru a ne face casa mai frumoasa. In urmatoarele 28 de zile, vom avea tendinta de a ne concentra mai mult pe afacerile si relatiile de familie si personale, in special cu cei dragi. In aceste relatii vom da dovada de mai multa empatie si intelegere. Starea noastra de spirit va fi influentata in special de cat de in siguranta ne simtim in via?a personala.

Noi inceputuri pot fi si in ceea ce priveste locul in care locuim. In urmatoarea perioada, s-ar putea sa ne schimbam resedinta sau sa ne mutam in  in alta tara, deoarece Racul reprezinta, de asemenea, tara si radacinile noastre.

Aceasta Luna Noua in Rac simte si stie totul. Dar in ciuda nostalgiei Racului, acest moment astral ne cere sa rezistam dorintei de a privi doar inapoi, sa iertam, sa lucram la un proiect de casa, sa ne onoram sufletul, sa atragem energia pozitiva a acestei lunatii printr-o atitudine de bine, confort, armonie, pace in suflet. Sa ne legam de bine si de ceea ce functioneaza bine in viata noastra. Sa permitem acestei energii sa aduca miracole in viata noastra, familia noastra, tara noastra.

Mantra Racului este “eu simt totul”, deci este foarte important sa ne lasam ghidati de intuitie, de vocea sufletului care ne vorbeste, sa fim foarte atenti cu ce ne hranim si ce comenzi dam subconstientului nostru. Este important sa fim blanzi cu noi insine, sa ne invaluim in propria noastra caldura si sa ne hranim in moduri pe care numai noi le stim.

Adapostul, protectia, securitatea(Rac) aici pe pamant necesita corp fizic, pereti, paza, fel de fel de bariere, porti, incuietori dar “adapostul divin” este singurul care ne protejeaza cu adevarat. Profunzimea acestei consteltii zodiacale se refera la adapostirea noastra in timpul necazului sub aripile Atotputernicului Dumnezeu:

“Pentru ca zici: “Domnul este locul meu de adapost!” si faci din Cel Preainalt turnul tau de scapare.Fiindca Ma iubeste – zice Domnul – de aceea il voi izbavi; il voi ocroti, caci cunoaste Numele Meu. Cand Ma va chema, ii voi raspunde; voi fi cu el in stramtorare, il voi izbavi si-l voi proslavi.”Psalmi 91-9,14,15

Luna Noua in Rac face un aspect de trigon benefic cu Saturn retrograd in Pesti ce ne spune pe un ton rece dar prietenesc ca lucrurile pot fi rezolvate lent, ordonat si cu mare atentie, rabdare si sprijin divin. “Pana aici poti merge”, astea sunt limitele tale ne spune Saturn retrograd acuma dar intr-un limbaj binevoitor.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( cei nascuti in jurul datei de 6 iulie, ianuarie, aprilie, octombrie ) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, casa partenerului, casa familiei, casa carierei, in jurul gradului 15 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Cu Luna Noua in casa IV, oportunitatile tin de familie, camin, radacinile voastre, securitate fizica si emotionala, afaceri imobiliare. S-ar putea sa doriti sa va imbunattiti intr-un fel calitatea vietii de acasa. Poate indica si aducerea de lucruri noi in casa. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Puteti obtine anumite daruri de la parinti, puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre, puteti sa cumparati o casa. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un ton prietenesc (dar care obliga) ca aveti nevoie de unele redirectionari ce tin de spiritualitate,  valori spirituale, activitati secrete, dusmanii ascunse. Este un timp de renovare spirituala. Este important sa scapati de regretele sau de esecurile si dezamagiri adunate de-a lungul timpului.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in Rac aduce “noutati divine” prin calatorii, evenimente educationale, rude, comunitatea in care traiti, profesori, vecini, puterea mintii voastre. Este cel mai bun moment pentru negocieri, pentru a incepe dezvoltarea unor noi abilitati, pentru informare corecta, pentru un schimb de idei cu oameni noi si interesanti. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru o analiza mai atenta a gandurilor si sentimentelor voastre. Puteti primi o veste importanta de la o ruda, puteti avea o perspectiva noua asupra unui studiu, asupra unui sfat primit. Aceasta lunatie va invita sa va amintiti ca vocea voastra conteaza. Repetati-o, ca pe o mantra, pana cand credeti acest lucru. Acesta este mesajul cel mai important  pe care cosmosul il are pentru voi in timpul acestei Luni Noi. Este o perioada in care puteti invata ceva important, oferindu-va un adevar despre ceva ce ati cautat. Puteti vizita locuri noi, puteti face noi desoperiri, puteti socializa mai mult. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un ton prietenesc (dar care obliga) ca aveti nevoie de revizuirea modului de a colabora intr-un proiect de grup. Sub aceasta influenta puteti intelege ce este important si ce nu, in legatura cu obiectivele voastre viitoare, cariera, veniturile carierei, prietenii, idealuri.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Cu Luna Noua in casa II, noutatile cosmice pentru voi tin de finante, valori si ceea ce pretuiti cel mai mult. Acum este sansa voastra de a transforma o idee de vis in ceva tangibil ?i profitabil. Stelele sunt aliniate pentru voi sa va cresteti valoarea, sa va dezvoltati abilitatile si sa aduceti mai multa stabilitate financiara in viata voastra. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru a gasi noi modalitati de a va folosi talentele native sau pentru a descoperi noi talente si puncte forte in voi de care sa va folositi si sa imbunatatiti situatia financiara. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd in Pesti ce va spune pe un ton prietenesc ca este nevoie sa revizuiti ambitiile voastre profesionale, modul de a colabora cu ceilalti, imaginea voastra profesionala, responsabilitatile sociale, relatia cu autoritatile si cu un parinte. Sub aceasta influenta puteti intelege ce este important si ce nu, in legatura cu cariera voastra, afaceri, straini si strainatate.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Cu Luna Noua in casa I, noutatile cosmice tin de scopul si identitatea voastra. Este timpul sa luati decizii constiente si rationale despre cine vreti sa fiti, sa aveti incredere in indrumarea divina care este atat de aproape de voi. Schimband modul in care actionati si reactionati si elaborand un plan de actiune, veti fi pregatiti pentru un viitor mai bun. Luna Noua vine cu solutiile de care aveti nevoie, dar va trebui sa intalniti universul la jumatatea drumului. Mai ales daca vreti sustinere. Este despre a va pune pe primul loc si a va oferi ceea ce va trebuie, separat de ceilalti din viata voastra. Utilizati magia acestui moment astral pentru un nou inceput in modul vostru de afirmare. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd in Pesti ce va spune pe un ton prietenesc( dar care obliga) ca este momentul revizuirii convingerilor si credintelor voastre. Adevarul, libertatea, invatamantul superior, strainatatea, credinta, spiritualitatea, ghizii, profesorii, internetul si ceea ce propaga internetul, relatiile voastre, au nevoie de noi intelesuri si perspective.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Cu Luna noua in casa XII, puteti folosi  magia acestei lunatii pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. Noutatea acestui moment cosmic se poate manifesta in visele voastre, poate fi un moment al comunicarii spirituale sau fel de fel de semne si simboluri va pot atrage atentia atunci cand sunteti singuri, va odihniti sau chiar inainte de a adormi sau la cateva momente dupa ce va treziti. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Urmeaza o perioada de 28 de zile favorabila vacantelor, cautarilor spirituale, vindecarii sufletului. Fiti mai buni cu voi, iubiti-va, iertati-va. Asa va purificati energiile si va pregatiti pentru binecuvantarile trimise de  luna noua in semnul vostru din 4 august 2024. Priviti unde ati vrea sa ajungeti. Este vorba despre a incepe sa purificati si eliberati tot ceea ce sta in calea fericirii si implinirii voastre. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd in Pesti ce va spune pe un ton prietenesc (dar care obliga) ca este momentul sa revizuiti atasamentele si dorintele  voastre obsesive, dorinta de putere si control asupra celorlalti. Blocajele in aplicarea unor planuri ce ascund anumite lucruri nu sunt intamplatoare.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Noua in casa XI vine cu oportunitati legate de prietenii, proiecte de grup, cele mai mari sperante, vise, dorinte si idealuri. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, a amicitiilor influente.  Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Prieteniile feminine pot juca un rol important in viata voastra sociala. Pastrati o minte deschisa pentru a merge in locuri noi si sa va face prieteni noi; nu stiti niciodata cine v-ar putea indrepta catre urmatorul lucru important. Este o  Luna Noua a binefacatorilor, a bonusurilor neasteptate, a recunoasterii si a rentabilitatii investitiilor. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd in Pesti ce va spune pe un ton prietenesc( dar care obliga) ca este nevoie de unele revizuiri in modul de a relationa, in relatiile voastre apropiate, responsabilitatile voastre intr-o relatie, munca, proiecte creative.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua in casa X este un moment de bun augur pentru a reflecta asupra aspiratiilor voastre profesionale de ansamblu. Ambitiile voastre se vor schimba probabil, ceea ce poate necesita ajustari pe plan professional. In urmatoarele 28 de zile veti fi mai preocupati de latura sociala, de o schimbare importanta in cariera voastra sau de reinsufletirea celei vechi. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment.Ceva nou va incepe sa va ocupe timpul: un nou proiect, un nou membru al echipei, o schimbare in management sau regulament. Este evidentiata acuma si recunoasterea pentru ceva ce faceti in cariera voastra. Uneori indica o promovare, schimbarea locului de munca. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un ton prietenesc( dar care obliga) ca aveti nevoie de unele redirectionari ce tin de munca, proiecte profesionale, familie, camin.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in casa IX poate aduce oportunitati in tot ce tine de studii,  strainatate, calatorii mari, credinta, aspiratii, solutii la probleme,  viziune mare, pelerinaje, Dumnezeu. Aeasta luna noua va provoaca sa iesiti din zona voastra de confort. Totul este despre extinderea mintii si a orizontului vostru. Este un moment benefic pentru a invata si pentru a face un salt de credinta intr-un efort de a creste. Puteti descoperi ceva puternic pentru scopul sau povestea vietii voastre. O Luna Noua aici va sustine sa invatati  ceva nou. De asemenea, puteti intalni un mentor, un profesor, care va pot ajuta sa va atingeti obiectivele. Luna Noua ar putea incuraja si o calatorie, o experienta spirituala inaltatoare. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un ton prietenesc (dar care obliga) ca aveti nevoie de unele redirectionari ce tin de proiectele creative, iubire, copii, hobby-uri, speculatii nefondate, familie, rude, comunicare.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in casa VIII poate aduce o noua poveste cand vine vorba de resursele comune, intimitate, afaceri, acorduri semnate. Este cel mai bun moment sa renuntati la obsesiile voastre, sa fiti flexibili si sa aveti incredere in fortele universului. Nu fortati lucrurile, urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Aceasta lunatie deschide usa pentru a avea acces la ceva ce nu aveati inainte. Poate indica o schimbare financiara. De asemenea, poate indica o schimbare sau un eveniment neasteptat care are loc in viata cuiva cu care sunteti conectati. Este si un moment in care puteti deveni constienti de bagajul pe care il purtati cu voi ca urmare a influentei altor persoane. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un ton prietenesc (dar care obliga) ca aveti nevoie de unele revizuiri ce tin de familie, caminul vostru, parintii vostri, o mostenire de familie, conditii de locuit, finante, cheltuieli legate de casa.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in casa VII  poate aduce o noua poveste cand vine vorba de relatiile voastre pe termen lung. Este un moment bun pentru a va indrepta atentia catre  „ceilalti” din viata voastra si pentru a determina ce fel de parteneriate va vor face cei mai fericiti. Cei singuri isi pot intalni perechea, poate fi cineva care va impresioneaza prin abilitatile si curiozitatea intelectuala. Puteti folosi aceasta lunatie pentru a va imbunatati relatiile intr-un fel. De asemenea, puteti folosi aceasta energie proaspata pentru a va angaja in ceva, pentru a semna contracte, pentru a le incheia, a le modifica sau a face ajustari la acordurile contractuale. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un ton prietenesc(dar care obliga) ca aveti nevoie de unele redirectionari ce tin de rude, comunicare, gandire negativa, planuri personale.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in casa VI poate aduce “noutati divine” in munca voastra,  activitati zilnice, sanatate. Este un moment bun acum sa gasiti combinatia potrivita de lucruri care sa va faca sanatosi si fericiti, fie ca este vorba despre un nou loc de munca, dieta sau rutina zilnica. Utilizati puterea acestei lunatii pentru a va schimba locul de munca sau pentru a aduce ceva nou in activitatile voastre profesionale, pentru o noua abordare a relatiilor la locul de munca. Acuma, capacitatea voastra mentala este suficient de puternica si puteti depasi provocarile cu usurinta, puteti avea idei stralucitoare la locul de munca. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Aveti grija sa nu deveniti prea critici si exigenti in munca voastra. Aceasta lunatie va reaminteste ca sanatatea este bogatia suprema. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un ton prietenesc( dar care obliga) ca aveti nevoie de unele redirectionari ce tin de modul in care gestionati banii, posesiunile materiale. Este un timp pentru o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in casa V poate aduce oportunitati in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala, vacante, placerile voastre. Este timpul sa straluciti. Gasiti libertatea de a fi ceea ce sunteti in mod unic si straluciti. De asemenea, puteti folosi aceasta energie pentru a crea ceva, o afacere, un copil, o opera de arta, un hobby. Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti, este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale. Un sustinator al acestei lunatii este Saturn retrograd ce va spune pe un ton prietenesc (dar care obliga) ca aveti nevoie de unele redirectionari ce au legatura cu obiectivele personale, cu munca in echipa, prieteni, veniturile carierei.

Articol și foto preluate de pe adriana-astro.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii