Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luneta autospecialei de poliție a fost spartă de o persoană Conflict între mai multe persoane în comuna Cuza Vodă, județul Constanța! A fost întocmit dosar penal

ro

31 Dec, 2023 11:59 963 Marime text
La data de 30 decembrie 2023, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Cuza Vodă,  a avut loc un conflict spontan între aproximativ 10 de persoane, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

În vederea aplanării conflictului, la fața locului s-au deplasat toate echipajele de poliție din zonă, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, informează IPJ Constanța. 

În timpul intervenției, luneta autospecialei de poliție a fost spartă de o persoană care ar fi aruncat cu o piatră, urmând a se stabili, în urma cercetărilor, dacă aceasta a fost aruncată cu intenție în direcția autospecialei sau în direcția altor persoane participante la conflict. 

IPJ Constanța oferă ca informație de ultim moment faptul că în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.



Oficial de la IPJ Constanța 

Ca urmare a conflictului ce a avut loc, la data de 30 decembrie a.c., între mai multe persoane din comuna Cuza Vodă, în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.


Citește și:

Știri ConstanțaConflict spontan în comuna Cuza Vodă. Au intervenit polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii