Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lupte Lotul național de seniori, pregătire la Mangalia. FRL organizează procedură proprie pentru achiziționarea serviciilor de cazare și masă (DOCUMENT)

ro

20 Jun, 2024 13:00 434 Marime text

 
  • Cantonamentul se va desfășura în perioada 1 – 21 iulie 2024.  
 
Federația Română de Lupte organizează procedură proprie în vederea achiziționării „serviciilor de cazare și masă pentru componenții loturilor naționale“ necesare în luna iulie 2024, la Mangalia, în județul Constanța.
 
Tipul de anunț este anunț selecție de ofertă. După cum se arată pe licitatiapublica.ro, este vorba de pregătirea lotului național de seniori al României, care se va desfășura într-un număr de 21 de zile (estimativ), în perioada 1 - 21 iulie 2024, cu 14 persoane (număr estimat). Bugetul maxim alocat pentru masă e de 100 lei / zi / persoană, iar bugetul maxim alocat pentru cazare e de 150 lei / persoană / noapte. Costurile includ TVA și alte taxe.
 
Potircit sursei citate, cazarea va fi realizată în camere single și duble twin, în unități de cazare de categoria 2-3 stele sau echivalent.
 
Camerele vor fi dotate cu grup sanitar propriu, TV, frigider, aer condiționat, internet.
 
Restaurantul /spațiul destinat servirii mesei trebuie să fie în incinta unității unde sunt cazate persoanele și să dețină un spațiu suficient astfel încât toți componenții lotului să ia masa împreună, în același timp.
 
Valoarea mesei va fi repartizată astfel: 20% mic dejun, 40% prânz, 40% cina.
 
Meniurile sportivilor va fi făcut în funcție de cerințele antrenorului / federației, mâncare gătită în unitatea proprie care să satisfacă nevoile calorice și de diversitate a hrănii și se compun din: carne, produse de carne, pește; lapte și derivatele sale lactate, ouă; dulciuri, paste făinoase, produse de panificație, cereal; grăsimi din carne, unt, smântână, uleiuri; legume, salate și fructe; apă mineral / plată.
 
Valoarea estimată totală a achiziției e de 73.500 lei, inclusiv TVA.
 
Termenul limită de depunere a ofertelor este 26 iunie 2024, ora 10.00, când se vor deschide ofertele.
 
 
Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut / ofertă, în condițiile respectării cerințelor minime din caietul de sarcini.
 
Persoanele cu funcții de conducere și decizie din cadrul autoritătii contractante sunt: Răzvan Lucian Pîrcălabu – presedinte, Alin Grigore – secretar general, Daniela Pătrășcoiu – contabil sef, Ionela Lungu – responsabil achiziții publice, Marian Berbec – antrenor federal, Petru Onciu – antrenor federal, Constantin Dima – antrenor federal.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Lupte)
 
Citește și:
 
Rezultate CS Farul Constanța
Eduard Iașar Babi, campion național la lupte pe plajă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii