Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai bine la patiserie decât la Fifteen

ro

14 Dec, 2011 03:11 1480 Marime text

Am mai făcut o vizită restaurantului Fifteen în primăvară, dar mi-am zis că trebuie să văd ce s-a mai schimbat. Nu am mai găsit niciun muncitor pe acolo; lucru bun, înseamnă că nu se întâmplă chiar zilnic. În schimb, amabilitatea ospătăriţelor a dispărut. De fapt, ele încearcă să fie amabile, dar nu prea le iese. Ceva mai mult profesionalism nu ar strica, ţinând cont că se vrea un restaurant oarecum de lux din centrul oraşului.

Preţurile au rămas la fel, cu 20 de lei ciuguleşti ceva. Nu mi se pare un lucru tocmai bun, pentru că majoritatea restaurantelor din oraş vin cu fel şi fel de oferte, în special cu meniuri complete (felul I, felul doi şi desert în unele locuri). Ştiu că sunt cheltuieli mari, dar se pierd mulţi clienţi cu o astfel de politică. Mai ales atunci când mâncarea nu este chiar extraordinară. Nu spun că este proastă, dar ies la un restaurant şi dau nişte bani pentru a mânca ceva cu un gust acceptabil.

Un plus al restaurantului este mini patiseria de lângă intrare. Plăcintele sunt chiar bune şi deloc scumpe. Pe de altă parte, mă gândesc că această mini patiserie descurajează oamenii să intre în restaurant, să se aşeze la masă, să aştepte comanda şi să plătească o grămadă de bani pe o farfuriuţă de mâncare. Dar cel mai mult şi mai mult îmi place faptul că s-a reamenajat într-un mod frumos şi am scăpat de acea pizzerie veche şi plină de muşte.

Conform registrului comerţului, The Fifteen funcţionează pe firma SC Surgela SRL, în care sunt asociaţi Francesco Del Vecchio şi Giuseppe Martinengo, care este şi administratorul firmei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii