Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe magazine din Bârlad jefuite de un bărbat, de 32 ani. Ce spun polițiștii

ro

02 Nov, 2023 19:34 950 Marime text
Sursa foto: IPJ Vaslui



 
  • Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și de furt calificat, în formă continuată, potrivit IPJ Vaslui. 
 
Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie și a unei infracțiuni de furt calificat, în formă continuată, în municipiul Bârlad.
 
Bărbatul este cercetat pentru sustragerea din mai multe magazine, prin amenințare, a mai multor bijuterii și sume de bani. Prejudiciul cauzat, conform IPJ Vaslui, ar fi estimat la peste 20.000 de lei.
 

 „În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul că, în perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2023, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi  sustras, prin folosirea de amenințări, mai multe bijuterii de la un operator economic de pe strada Republicii” , declară polițiștii vasluieni.
 

Totodată, acesta a sustras și a încercat să sustragă bani și bijuterii de la mai mulți operatori economici.
 
Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la peste 20.000 de lei.
 
„La data de 2 noiembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore”, a afirmat sursa citată.
 
Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerii unei măsuri preventive.
 
„Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor tâlhărie și furt calificat, în formă continuată”, transmit polițiștii.
 
 
Citește și
Percheziții efectuate de polițiști în sectorul piscicol. Ce au găsit aceștia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii