Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maia Sandu, diagnosticată cu Covid 19! Ce mesaj a transmis președintele republicii Moldova (VIDEO)

ro

26 Aug, 2024 16:01 181 Marime text
Maia Sandu. Foto: Facebook/.Maia SanduPreședintele Republicii Moldova, Maia Sandu a anunțat printr-un video postat pe pagina sa de Facebook că s-a îmbolnăvit de Covid. 

Maia Sandu a transmis că nu va putea participa la evenimentele dedicate celor 33 de ani de la obținerea independenței Republicii Moldova. 

„Din păcate, am luat COVID-19 și nu voi putea participa la evenimentele publice de astăzi și de mâine. Eu mă simt bine, nu am alte simptome, decât că sunt puțin mai obosită decât altă dată. Pentru a nu crea riscuri pentru altă lume, voi sta izolată în următoarele câteva zile.” a transmis președintele Republicii Moldova din apartamentul său din Chișinău unde s-a izolat.


În mesajul său, Maia Sandu a îndemnat oamenii să fie atenți deoarece virusul nu a dispărut.

„Vreau să vă rog să fiți atenți... atunci când observați că aveți simptome, verificați, faceți teste, discutați cu medicul dvs. Vă doresc sănătate, să aveți grijă de voi și vă mulțumesc pentru înțelegere”. - a mai menționat Maia Sandu. 


Menționăm că autoritățile de la Chișinău organizează zilele acestea  mai multe evenimente dedicate celor 33 de ani de la obținerea independenței. 

 

Citește și: 

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu„Poporul va decide şi la referendumul din această toamnă soarta ţării”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii