Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama principalului suspect din cazul celor două crime de la Constanța susține nevinovăția bărbatului

ro

11 Sep, 2024 18:12 440 Marime text
Mama principalului suspect în cazul celor două crime de la Constanța a acordat un interviu astăzi la Antena Stars în cadrul căreia a vorbit despre fiul său. 

„Nu cred că fiul meu este implicat în aceste cazuri. Băiatul meu a aflat că această femeie avea o cameră de închiriat și a ales să tea acolo pentru a putea lucra pe litoral. Știu că baiatul femeii lucra alături de fiul meu pe o plajă din aporpiere. La sfârșitul lui iulie, începutul lui august și-a schimabt locul de muncă și atunci a cunoscut-o pe această doamnă. El a fost arestat pentru că a condus fără permis. În decembrie a fost prins de polițiști și a fost arestat. La 19 ani a vut o relație cu o fată care era minoră și a fost arestat atunci pentru viol. A fost condamnat la 5 ani de închisoare atunci. 

Am fost la el la spital după ce a avut acciudent. A fost arestat direct din spital. Când a ajuns fratele lui să îl ia a fost înconjurat de polițiști. I-a reținut pe amândoi, dar fratele lui a fost eliberat.  Fiul meu mi-a spus că a plătit jumătate din bani pentru mașina fetei. Urma să meargă luni să facă fiscalul. Nu cred că ar fi făcut așa ceva. Am înțeles de la polițiști că el ar fi condus mașina fără permis“ - a declarat mama suspectului la Antena Stars. 

Citește și: 

Ce spune „Șacalul”, adus la Tribunalul Constanța„Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai demult? Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă!” (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii