Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manuela Mitrea a instalat mai multe bănci în Colegiul 8 (galerie foto)

ro

06 Dec, 2012 02:44 2475 Marime text
bancitrotuar4.jpgIeri, la cererea locuitorilor din Colegiul 8, candidatul USL, Manuela Mitrea, a dispus instalarea mai multor bănci şi amenajarea unui trotuar lângă blocul R, pe strada Corbului din Constanţa.

Familiile din zonă spun că reabilitarea trotuarului şi instalarea băncilor le oferă un confort, a cărui lipsă au simţit-o mult timp. „Orice lucrare este binevenită în această zonă. Numai în acest bloc sunt peste 40 de familii, compuse din locatari care s-au stabilit aici încă de la construcţia clădirii, în 1975. Pentru ei, trotuarul este foarte important, deoarece le oferă mai multă stabilitate atunci când se deplasează", a declarat Mihai Manole, preşedintele asociaţiei de proprietari.

Venera Cercel (63 ani) a fost cea care i-a solicitat Manuelei Mitrea construcţia trotuarului. „Fata mea a sunat şi a anunţat problema, iar doamna deputat a venit şi a stat de vorbă cu noi. Eu locuiesc aici de foarte mult timp şi în ultima vreme nu s-a mai făcut absolut nimic, aşa că ajutorul pe care ni l-a oferit va aduce în zonă frumuseţea", spune femeia. Locatarii din zonă mai spun că băncile instalate astăzi le sunt de folos părinţilor şi bunicilor, care vin în fiecare zi cu copiii la joacă.

Trotuarul va avea peste 40 de metri lungime şi lăţimea de până la doi metri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii