Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN- „Se acreditează fals ideea că România a fost vizată de atacurile cu drone ale Federației Ruse“

ro

26 Jul, 2024 14:08 232 Marime text
foto: MApN
Ministerul Apărării Naționale a făcut azi, 26 iulie 2024, un anunț referitor la acțiuni de dezinformare prin care se acreditează fals ideea că România a fost vizată de atacurile cu drone ale Federației Ruse.

Aceste așa-zise ”informații” nu au niciun fundament real.

Atacurile executate de Federația Rusă au vizat infrastructura portuară ucraineană de la Dunăre și nu obiective de pe teritoriul României, iar forțele și mijloacele Ministerului Apărării Naționale dispuse în zona frontierei cu Ucraina nu au executat, în nicio astfel de situație, foc asupra mijloacelor de atac ale Federației Ruse.- transmite MApN. 


Iată anunțul MApN:

Acțiuni de dezinformare prin care se acreditează fals ideea că România a fost vizată de atacurile cu drone ale Federației Ruse!

Vă semnalăm o serie de informații false vehiculate în platforma X (fostă Twitter), dar și în alte rețele sociale, care pretind că România ar fost vizată de atacurile cu drone ale Federației Ruse executate în ultimele zile și că mijloacele de apărare antiaeriană ale Armatei României dislocate la frontieră ar fi executat foc asupra acestora.

Aceste așa-zise ”informații” nu au niciun fundament real.

Atacurile executate de Federația Rusă au vizat infrastructura portuară ucraineană de la Dunăre și nu obiective de pe teritoriul României, iar forțele și mijloacele Ministerului Apărării Naționale dispuse în zona frontierei cu Ucraina nu au executat, în nicio astfel de situație, foc asupra mijloacelor de atac ale Federației Ruse.

Verificați informațiile din surse sigure! Pentru mai multe informații accesați:

https://inforadar.mapn.ro/

Citește și: 

Resturi de dronă de provenienţă rusească, găsite în apropierea localităţii Plauru în județul Tulcea. Ce spune şeful Statului Major al Apărării
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii