Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Boloş anunţă o nouă ediţie Fidelis în iunie!

ro

08 Jun, 2024 15:02 1330 Marime text
foto: Facebook.com Ministrul Finanţelor a anunţat sâmbătă, 08 iunie 2024, că o nouă ediţie a programului de titluri de stat FIDELIS va fi organizată în perioada 18-28 iunie.

"În contextul în care am primit foarte multe cereri din partea investitorilor persoane fizice, pe fondul scadenţelor de luna aceasta, am decis să dăm startul unei tranşe noi de Fidelis", a postat ministrul Finanţelor, pe pagina sa de Facebook.


Iată anunțul lui Marcel Boloș:

Un nou Fidelis în iunie

În contextul în care am primit foarte multe cereri din partea investitorilor persoane fizice, pe fondul scadențelor de luna aceasta, am decis să dăm startul unei tranșe noi de Fidelis.

Perioada:18-20-iunie

Voi comunica ulterior detaliile emisiunii, dar vă asigur că vom menține structura deja bine cunoscută, inclusiv tranșa specială pentru donatorii de sânge.

Aici aș puncta că vor fi eligibili cei care au donat de la 1 ianuarie 2024, deci dacă nu ați reușit încă să o faceți anul acesta, să aveți în vedere că donarea se face acum doar pe bază de programare.

Dacă tot suntem la capitolul tiluri de stat, vă anunț că de luni începe și o nouă tranșă de Tezaur, unde avem o premieră: am implementat plata cu POS direct la sediile unităților de Trezorerie, pentru alimentarea mai facilă a contului de subscriere cu sumele necesare.


Citește și:

Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur! Iată cu ce dobânzi

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii