Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel Ciolacu Pe data de 24 august expiră mandatul întregii conduceri a Partidului Social Democrat,

ro

06 Jul, 2024 15:12 182 Marime text
Foto: facebookPremierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că pe data de 24 august expiră mandatul întregii conduceri a Partidului Social Democrat, motiv pentru care este nevoie de un congres în care să fie aleasă noua conducere, dar să fie desemnat şi candidatul pentru alegerile prezidenţiale, conform Agerpres.ro

"Eu urmează să fac împreună cu colegii mei din Biroul Permanent al PSD un calendar. Cu certitudine vom începe cu Consiliul Politic Naţional, unde vom face regulile pentru candidaţii atât la partid cât şi pentru funcţia de preşedinte, deoarece mandatul meu şi al colegilor expiră pe data de 24 august. Conform Legii partidelor, trebuie să avem alegeri, astfel încât viitorul preşedinte să poată legal semna documentele ca şi preşedinte al partidului", a precizat Marcel Ciolacu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte al României, la alegerile din toamnă.


El a menţionat că în cadrul acestor şedinţe se va decide data congresului, modul în care se va candida la şefia partidului, cum se fac înscrierile, care sunt regulile, dacă e nevoie să ai susţinere, dacă acceptă partidul un independent pentru a fi candidat la Preşedinţie.

Marcel Ciolacu a participat sâmbătă, la Palatul Parlamentului, la Reuniunea Internaţionalei Socialiste - secţiunea Europa, la care a fost prezent şi preşedintele Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, preşedintele IS. 

 Agerpres.ro 

Citește și: 

Finanțare de la bugetul de stat pentru academiile de fotbal din România. Marcel Ciolacu - „Academia Hagi, model de succes“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii