Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marele anunț al familiei regale a României! Nou-născut în familia Principesei Elena

ro

16 Oct, 2024 14:18 250 Marime text

Sursa foto: Faebook/Familia Regala a Romaniei Casa Regală română a anunțat că Principesa Elena a României a devenit bunică pentru a patra oară.

Elisabeta și soțul ei, Kurt, au decis să anunțe venirea pe lume a primului lor copil în preajma botezului lui Augustus Mihai, care va avea loc duminica viitoare, într-un cadru privat.- se arată în anunțul postat pe pagina de socializare. 



Iată postarea de pe pagina de socializare Familia Regala a Romaniei

Nou-născut în familia Principesei Elena

Alteța Sa Regală Principesa Elena a României dorește să împărtășească marea bucurie de a fi devenit bunică pentru a patra oară. Fiica sa, Elisabeta Karina de Roumanie Metcalfe, este mama unui băiat, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, născut la Spitalul Universitar din Durham (Regatul Unit) în ziua de 23 mai 2024.

Elisabeta și soțul ei, Kurt, au decis să anunțe venirea pe lume a primului lor copil în preajma botezului lui Augustus Mihai, care va avea loc duminica viitoare, într-un cadru privat.

Elisabeta Karina, născută la 4 ianuarie 1989, a fost botezată de Majestatea Sa Margareta în primăvara acelui an. Principesa Elena și soțul său, ES dl Alexander Nixon, ca și părinții lui Kurt, așteaptă cu bucurie să fie alături de copiii lor duminica viitoare.





Citește și:

Imagini de la evenimentReprezentanții Casei Regale, în vizită la Tulcea (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii