Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Râșnoveanu, primele declarații după revenirea la conducerea Comisariatului Județean Constanța a Gărzii de Mediu

ro

02 Aug, 2024 09:24 295 Marime text
Marian Râșnoveanu a revenit la la conducerea Comisariatului Județean Constanța a Gărzii de Mediu după ce a câștigat în instanță definitiv procesul cu Comisariatul General și a fost repus pe funcție.

La revenirea în funcția de conducere a Comisariatului Județean Constanța a Gărzii de Mediu, Marian Râșnoveanu a vorbit despre perioada în care s-a aflat la București, la Garda de Mediu. 

„A fost o perioadă frumoasă în care comisarii generali s-au succedat la București. Am oferit sprijinul meu pe partea de IT și fonduri europene, am fost implicat în proiecte europene. Au trecut totuși 4 ani și un pic, mai exact 4 ani și o lună, căci recent am făcut istoricul. Nici mie nu îmi vine să cred cât a trecut”, a spus pentru ZIUA de Constanța Marian Râșnoveanu, proaspăt întors în fruntea Comisariatului Județean Constanța a Gărzii de Mediu. 


Legat de echipă, el a mai precizat că „Este o echipă nouă, s-a mărit echipa, au fost angajate persoane noi care știu să gestioneze problemele de mediu. Efectivul este însă, încă, insuficient. Avem multe situații de gestionat. Avem și Portul Constanța, unde verificăm exportul-importul, plus problemele de mediu”. 

Marian Râșnoveanu a mai adăugat că drumul spre București nu era pe placul lui.

„Aici locuiesc. Am buletin de Constanța, de Ovidiu. A fost o perioadă de deplasare la București, de autostradă în fiecare săptămână. Normal că mi-a fost dor”


Reamintim că, în anul 2020, Marian Râșnoveanu fusese schimbat de la conducerea Gărzii de Mediu prin ordinul ministrului Mediului, Costel Alexe. PNL Constanța  ceruse cu un an înainte schimbarea șefului Gărzii de Mediu.

Citește și:

Marian Râșnoveanu s-a întors la conducerea Comisariatului Județean de Mediu Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii