Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maternitatea privată Armonia se extinde și crește pe verticală. Primăria Constanța a eliberat autorizația de construire

ro

29 Jul, 2024 14:02 256 Marime text
  • Primăria Constanța un act de urbanism pentru Isis Medical Center SRL. Firma va modifica spitalul Armonia, situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 102-102A.
  • Isis Medical Center SRL este deținută de medicii Zaher Mohamed și Tica Vlad Iustin.
 
Isis Medical Center SRL, prin Mohamed Zaher, a obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism necesar modificării spitalului Armonia, situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 102-102A, unde anterior funcționa hotelul Astoria.
 
Este vorba despre autorizația de construire  712 din data de 29 iulie 2024    care constă în: Desființare corpuri C2,C3 și C4 și modificări compartimentări interioare, modificare fațade, extindere, supretajare cu un nivel și schimbare de destinație din hotel în spital(maternitate) clădire existentă C1 - D+P+3e- rezultând clădire D+P+4e cu încadrerea în indicatorii urbanistici aprobați. Actul de urbanims este valabil 24 de luni.

Reamintim că, acum un an,  Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat că ISIS Medical Center SRL poate desființa corpurile de clădire C2, C3 și C4 și poate face modificări interioare, a fațadelor, poate reabilita termic clădirea pe care o deține pe strada Mircea cel Bătrân, poate să o extindă, dar și să o supraetajeze cu un nivel clădirea fără a efectua în prealabil studiul legat de evaluarea impactului asupra mediului.



Proiectul situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 102 – 102A lot 1 – 102 c lot 2 cuprinde și schimbarea destinației din hotel în spital (maternitate) clădire existență C1-D+P+3E rezultând o clădire D+P+4E cu încadrarea în indicatorii urbanistici aprobați.

 
Despre Isis Medical Center SRL
Isis Medical Centert autorizatie de construire

 
Înființată în anul 2008, firma are sediul pe strada Mircea Cel Bătrân, Nr. 102 din Constanța și desfășoară activități de asistență spitalicească.

Firma este deținută de Zaher Mohamed, cu 67 % din capitalul social, și Tica Vlad Iustin, cu 33% din capitalul social. Administratorul firmei este Mohamed Zaher.

Potrivit termene.ro, Zaher Mohamed  mai este asociat și administrator în Diagnost SRL, Arena Travel SRL,    Armonia Med SRL, AL Mazaj Lounge SRL, Marca Grand Investment SRL. Tica Vlad Iustin este asociat unic în  Vital Urban SRL și asociat în Vital Ideal Therapy SRL.

În anul 2023,  firma cu 56 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 25.724.833 lei un profit de 4.852.073 lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținuțe din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentrru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:

Isis Medical Center, un nou pas pentru transformarea fostului hotel Astoria în clinică medicală. PUZ-ul a fost lansat în dezbatere publică de Primăria Constanța (documente)


Finalizarea proiectului „Creșterea competitivității ISIS MEDICAL CENTER SRL”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii