Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare ii cere bani Elenei

ro

30 Jan, 2009 18:17 680 Marime text
Edilul constănţean i-a cerut sprijinul financiar ministrului Turismului, Elena Udrea, pentru organizarea evenimentelor din Mamaia, din perioada sezonului estival. Primarul Mangaliei a cerut şi el ajutor, în acelaşi scop, pentru sudul litoralului. 

„Aţi văzut ce efect a avut cursa de bărci care a prelungit sezonul estival cu o săptămână, chiar dacă vremea era urâtă şi oamenii se pregăteau de plecare, erau cu bagajele făcute", s-a lăudat Mazăre.

Cât despre lista de evenimente estivale din acest an, Mazăre a scos în evidenţă că aceasta va fi la fel de „cărnoasă" ca în 2008: „Am contactat şcoala de samba care a câştigat carnavalul de la Sao Paolo în 2008. Sunt sigur că vor face un super show în acest an".

Udrea a evitat însă să ofere atât primarului Mazăre cât şi lui Tusac, un răspuns concret în acest sens, argumentând că la acest moment proiectele sunt la minister şi sunt evaluate în vederea accesării de fonduri europene, însă atribuţiile ministerului sunt doar promovarea turismului. Cu alte cuvinte într-o manieră relativ voalată, Udrea le-a sugerat colegilor săi că se află în imposibilitatea de a-i susţine financiar în proiectele pe care vor să le pună în aplicare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii