Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, înfierat pe blog - „Jos criminalul parcurilor!" (document)

ro

24 May, 2011 02:06 2920 Marime text
mazare_blog_Radu_Mazare_139.jpgConstănţenii continuă să-şi exprime nemulţumirile faţă de edilul Constanţei pe blogul de campanie al acestuia.

Pagina web a lui Radu Ştefan Mazăre a fost invadată de mesaje dure la adresa primarului Constanţei, multe dintre ele generate se pare de nemulţumirea constănţenilor faţă de starea în care se găsesc în prezent parcurile din oraş. Acolo unde se mai găsesc. Într-unul dintre mesajele postate recent în spaţiul virtual, Mazăre este numit „Criminalul parcurilor". „Criminalul de parcuri! Criminalul de parcuri! Criminalul de parcuri! ai distrus toate parcurile oraşului Constanţa! Te-ai ocupat numai de staţiunea Mamaia! Să dea cel de sus ca să-ţi arate şi el ce trebuia să faci pentru cetăţenii oraşului nu să-ţi arunci banii pe Mamaia şi pasarele în Mamaia! Jos Criminalul Parcurilor!", îşi varsă oful Cristian. „Pe sfârşit aşa ce faceţi domnule primar cu banii din vânzarea cazinoului? Iară vă duceţi în staţiuni prin Congo?", îi mai transmite acelaşi Cristian edilului, în încheierea mesajului postat pe 18 mai, care poate fi vizualizat integral în ediţia online a ziarului.

„Să-ţi fie ruşine!"

Ca o replică la mesajul lui Cristian, un internaut care se semnează Gheorghe Gheorghiu-Dej a transmis, în aceeaşi zi, o oră mai târziu: „

Dumnezeu are grijă de toată lumea!".

„Ruşine domnule primar pentru că an de an băncile din parcuri nu există, iar noi constănţenii stăm pe unde apucăm. Să-ţi fie ruşine domnule primar, oricum şi aşa nu te interesează şi nu te va interesa niciodată de acest oraş. Oricum noi tineretul din Constanţa vom face tot posibilul ca la noile alegeri sa nu mai ajungeţi primarul iubit al constănţenilor. Veţi avea o enormă surpriză din partea noastră, tineretul din Constanţa. Să vă fie ruşine!", i-a transmis lui Mazăre şi Victoria, în aceeaşi zi.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • kostas 24 May, 2011 16:01 sunt de acord ca orasul nostru este repetent la capitolul spatii verzi si parcuri. am fost plecat prin tari straine, o placere sa te relaxezi in parcurile frumos intretinute, copaci, flori, iarba, o delectare. in constanta distrugem parcurile in detrimentul betonului, a constructiilor. sunt atat de multe spatii unde se pot planta copaci, unde pot fi amenajate mini-parcuri, parculete, spatii de recreere,etc. sunt dornic de a ma invada de liniste, de aer curat, de mirosul ierbii, de o oaza de verdeata. sunt de acord si ma ofer voluntar, si poate si altii, sa plantam copaci, sa amenajam locuri de recreere, primaria sa ofere materialele si spatiile necesare iar voluntari se vor gasi.