Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membrii de sindicat din cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța se alătură manifestărilor de protest de la București

ro

17 May, 2024 10:24 490 Marime text
Sursă foto: Facebook/Biblioteca Județeană Constanța
 
  • Membrii de sindicat din cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța, afiliați la Sindicatul „Ovidius” al Lucrătorilor din Muzee Constanța, vor participa la manifestările de protest de la București, din ziua de 18 mai 2024 (Ziua Internațională a Muzeelor).
     

„Cultura contează!”, transmite Biblioteca Județeană Constanța.


Membrii de sindicat din cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța, afiliați la Sindicatul „Ovidius” al Lucrătorilor din Muzee Constanța, vor participa la manifestările de protest de la București, din ziua de 18 mai 2024 (Ziua Internațională a Muzeelor).

Protestul este organizat de Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia”, afiliată la CNS Cartel Alfa.

„Prin aceste acțiuni dorim să atragem atenția autorităților și a opiniei publice asupra problemelor cu care se confruntă lucrătorii din domeniul cultură”, transmit membrii de sindicat din cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Ziua Internațională a familiei. Eveniment la Biblioteca Județeană „Ioan. N. Roman" Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii