Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membrii Generației de Aur vor dona bani școlilor unde au învățat. Către ce școală vor merge banii de la Gheorghe Hagi

ro

25 Aug, 2024 13:20 423 Marime text
Gheorghe Hagi în vizită la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța
Gheorghe Popescu, fost jucător al naționalei României și membru al Generației de Aur, actualmente președinte la Farul Constanța, a anunțat ieri, 24 august, pe pagina de Facebook că el și colegii de echipă vor dona banii strânși în urma acțiunilor desfășurate de Generația de Aur școlilor unde au învățat.
 
După cum a specificat, acțiunea va avea loc la începutul anului școlar.
 
„3 luni de la un eveniment de neuitat care a marcat 3 momente speciale:
• gala care a precedat ultimul meci al Generației de Aur
• lansarea "Pasadena 94", parfumul Generației de Aur
• licitația caritabilă a tricourilor tuturor jucătorilor care urmau să intre pe teren a doua zi în meciul nostru de adio
La începutul anului scolar, voi merge alături de colegii mei de echipă prin țară, în școlile generale în care am învățat, pentru a dona banii strânși în urma acțiunilor Generației de Aur. Vă mulțumim, încă o dată, tuturor celor care v-ați alăturat acestei cauze”, a postat Gică Popescu pe Facebook.
Astfel, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, va dona banii către Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” Constanța.
 
Reamintim că în data de 2 februarie 2023, Gheorghe Hagi a vizitat unitatea școlară la care a învățat în cadrul programului „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, pe care Farul Constanța îl derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța.
 
Întâlnirea a fost una marcată de emoție.
 
El a primit o plachetă specială din partea școlii.
 
„Am o plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat. Sunt mulți ani în spate, timpul trece. Am văzut terenul unde am jucat fotbal, unde am făcut primii pași spre fotbal. 

A fost o întâlnire plăcută și cu fostele profesoare. Mi-a făcut plăcere să îmi văd diriginta. După atăta timp, a fost foarte plăcut” , a spus Hagi la cea vreme.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii