Meniul deţinuţilor de la Poarta Albă, compus din legume de calitatea I (document)
Meniul deţinuţilor de la Poarta Albă, compus din legume de calitatea I (document)
25 Aug, 2016 00:00
ZIUA de Constanta
3728
Marime text
Penitenciarul Poarta Albă şi-a anunţat intenţia de organizare şi desfăşurare a unei proceduri publice în vederea atribuirii contractului „Cartofi, varză, fasole boabe şi legume - fructe“.
Conform anunţului de participare nr. 169275/ 24.08.2016, locul de livrare este Penitenciarul Poarta Albă şi secţia Valu lui Traian. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 819.500 de lei. Contractul se va derula pe o perioadă de zece luni începând de la data atribuirii.
Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe 26 septembrie, ora 16.00, urmând ca acestea să fie deschise la 27 septembrie, ora 18.00. Cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 10% fără TVA din valoarea fiecărui contract subsecvent. Perioada de valabilitate a ofertei este 25 decembrie, ora 16.00.
Responsabili de atribuirea contractului
Persoanele cu funcţie de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Cristian Ionuţ Apostol, Carmen Gabriela Lungu, Galia Simion, Adrian Cosmin Nicolae, Alexandru Emil Doboş, Andrei Florin Barbu, Anca Stoica, Victor Picoiu, Mihaela Drăghici şi Marius Florin Mogoşanu.Condiţii pentru ofertanţi
Ofertanţii trebuie să prezinte situaţia personală a operatorilor economici, inclusiv cerinţele referitoare la înscrierea în Registrul Comerţului sau al profesiei. Potrivit caietului de sarcini, câştigătorul licitaţiei va furniza penitenciarului următoarele cantităţi de legume: cartofi - 250.000 kg, varză - 100.000 kg, fasole boabe - 35.000 kg, ceapă uscată - 25.000 kg, mere - 10.000 kg, ardei gras - 17.500 kg, dovlecei - 17.500 kg, tomate - 17.500 kg, vinete -17.500 kg, usturoi - 2000 kg, ţelină - 13.000 kg, sfeclă roşie - 13.000 kg, păstârnac - 13.000 kg şi morcov - 25.000 kg.Ce proprietăţi trebuie să aibă legumele pentru a fi acceptate
Ceapă uscată: bulbi întregi, sănătoşi, curaţi, suficient de uscaţi, fără umiditate exterioară anormală, fără miros şi gust străin, cu tulpina falsă de maximum patru cm, fără vătămări produse de ger, insolaţii sau manipulare, cu rădăcini scurtate sau fără rădăcini, cu frunze pergamentoase acoperitoare bine înfăşurate pe bulbi.Fasole boabe: aspectul, culoarea, mirosul şi gustul trebuie să fie caracteristice fasolei sănătoase, cu boabele dezvoltate normal, ajunse la maturitate, fără miros şi gust străin (de mucegai, de încins, de substanţe chimice etc.).
Dovlecei: întregi, curaţi, proaspeţi, turgescenţi sănătoşi, nevătămaţi, de formă şi culoare caracteristice soiului, fără gust sau miros străin; fără umiditate exterioară anormală, cu lungimea pedunculului de maximum trei centimetri. Dovlecei de formă regulată, cu coajă fină şi intactă, cu seminţe mici abia formate. Se admit maximum 5% dovlecei cu uşoare defecte de formă, de culoare şi de integritate a cojii.
Tomate: proaspete, întregi, curate, sănătoase, fără urme de îngrăşăminte sau de produse de tratament; fără umiditate superioară anormală (zvântate), fără pete, lovituri, vătămări mecanice sau cauzate de îngheţ; fără gust sau miros străin. Gradul de maturare al tomatelor trebuie să permită transportul şi manipularea normală.
Varză: cu aspect proaspăt, întreagă, complet formată, îndesată, necrăpată, nepornită în vegetaţie, sănătoasă, fără miros şi gust străin, cu cotorul de maximum un centimetru lungime, sănătos şi cu tăietura netedă; cu frunzele de protecţie bine prinse de căpăţână şi neofilite. Varza de forma, mărimea şi culoarea caracteristice soiului. Se admit: uşoare defecte de formă şi coloraţie.
Mere proaspete: trebuie să fie întregi, sănătoase, curate, fără umiditate exterioară anormală, fără miros sau gust străin. Pulpa trebuie să fie lipsită de orice fel de deteriorări. Se admit uşoare abateri de la forma, mărimea şi coloraţia caracteristică soiului. Se admit maxim 25% fructe fără peduncul, cu condiţia ca pieliţa să nu fie deteriorată în cavitatea pedunculară.
Rădăcinoase: produse cu aspect proaspăt, întregi, neramificate, curate (fără pământ, nisip sau orice alte corpuri străine), sănătoase (fără defecte cauzate de boli şi dăunători), fără lovituri mecanice, netrecute în tijă florală, nelemnificate, fără umiditate exterioară anormală, cu frunzele retezate, fără gust şi/sau miros străin. Starea produselor trebuie să fie astfel încât să permită transportul şi manipularea până la locul de destinaţie.
Usturoi: bulbi sănătoşi, tari, curaţi, fără urme de mucegai, zvântaţi, ajunşi la maturitate. Nu se admit bulbi vătămaţi de ger sau soare. Bulbi întregi, de formă regulată, culoare caracteristică soiului; se admit uşoare umflături, mici rupturi ale membranei exterioare; cu rădăcini scurte la maximum un centimetru. Bulbii trebuie să fie suficient de strânşi şi neîncolţiţi. Fără miros şi gust străin.
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această procedură publică.
Citeşte şi
-
Penitenciarul Poarta Albă asigură securitatea angajaţilor, cu peste 70 de mii de lei (document)
-
Big Brother la Poarta Albă: Primarul Vasile Delicoti a găsit soluţia pentru a combate infracţiunile în localitate (galerie foto)
-
Penitenciarul Poarta Albă, vizitat de Raluca Prună!
-
Deţinuţii de la Penitenciarul Poarta Albă nu au refuzat masa de seară
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii