Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj pentru turiști Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord – „Avem o stațiune cu cele mai noi locuri de cazare și o plajă extrem de frumoasă“

ro

15 May, 2024 11:10 696 Marime text
  • Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord, invită turiștii să se bucure de cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc.
  • Și Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, susține că vor avea loc investiții majore, pentru bucuria, confortul și siguranța turiștilor.
 
Organizația de Management al Destinației Mamaia Nord este pregătită pentru deschiderea sezonului estival 2024 în stațiunea Mamaia Nord.
 
Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord, invită turiștii să se bucure de cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc.

„Stațiunea Mamaia Nord este cea mai nouă stațiune de pe litoralul românesc. O stațiune în care avem cele mai noi locuri de cazare, cele mai noi restaurante și o plajă extrem de frumoasă, neatinsă de acțiunea umană.

Distanța de la promenadă la firul apei nu depășește 80 de metri. Plaja are cel mai fin nisip, iar zona de îmbăiere este cea mai sigură de pe tot litoralul.

Dragi turiști, vă invităm să ne descoperți ca destinație, să ne descoperiți serviciile și oferta turistică. Veți descoperi cât de confortabil vă veți simți în sejurul pe care îl veți alege să-l petrecei în Mamaia Nord“, a declarat Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord.

Și Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, susține că vor avea loc investiții majore, pentru bucuria, confortul și siguranța turiștilor.

„Orașul Năvodari își dorește să dezvolte stațiunea Mamaia Nord. Vom amenaja mai multe piațete și locuri de parcare în stațiunea Mamaia Nord.  De asemenea, întreaga esplanadă va fi reabilitată. Pe proiecte europene vor fi realizate insulele ecologice, astfel încât să avem o curățenie exemplară în zona stațiunii.

În perioada sezonului estival, Primăria Năvodari va încerca să creeze un climat de siguranță pentru toți turiștii pe care îi vom avea“, a declarat primarul Florin Chelaru.

 
Problemele legate de apă și canalizare au fost rezolvate, mai spune Florin Chelaru.

„Mamaia Nord este o stațiune nouă, cu foarte multe apartamente de vacanță, ceea ce înseamnă că vom avea mulți turiști. Problemele legate de apă și canalizare au fost rezolvate. Este necesar ca, împreună cu toate instituțiile, să oferim toate condițiile pentru turiștii care vin la Năvodari“, a mai spus edilul-șef Florin Chelaru.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
LIVE TEXT+VIDEO: OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)
 
LIVE TEXT – Constanța: Se lansează OMD Mamaia Nord Năvodari! Cum se pregătesc pentru sezonul estival 2024? (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii