Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj RO-Alert pentru Tulcea! A fost reperat un grup de drone

ro

27 Sep, 2024 07:50 286 Marime text
foto: ISU Delta Tulcea
 

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a emis în cursul nopţii de joi spre vineri, un mesaj RO-Alert pentru populaţia din zona de Nord a judeţului Tulcea.


Ce spune ISU Tulcea 

”În cursul nopţii, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a emis un mesaj RO-Alert pentru populaţia din zona de Nord a judeţului Tulcea după ce, structurile cu rol de apărare şi monitorizare a spaţiul aerian de frontieră au reperat un grup de drone care se îndreptau către ţinte de pe teritoriul ucrainean aflate la graniţă cu România. Astfel, mesajul transmis către populaţie, face un apel la calm, iar în cazul în care cad obiecte din spaţiul aerian, să respecte recomandările de adăpostire şi de autoprotecţie transmise prin mesajul RO-Alert”, transmite ISU Tulcea.

Sursa citată a mai transmis că orice cetăţean care se simte în pericol ori observă ceva neobişnuit, poate apela numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere sprijin ori ajutor.

În ceea ce privesc apelurile la 112, au fost două apeluri în dispeceratul ISU Tulcea, unul pentru a cere informații, iar un al doilea care a relatat ca aude explozii în zona de nord (pe teritoriul ucrainean) a localității Ceatalchioi.



Citește și:
RO-Alert primit de locuitorii din Constanța. “Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii