Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 27 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Forțelor Navale Române, de Ziua Armatei

ro

25 Oct, 2024 12:35 278 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Forțele Navale Române




 
  • Forțele Navale Române au transmis un mesaj, cu  prilejul Zilei Armatei României, astăzi, 25 octombrie 2024.
 
Ziua Armatei României reprezintă un moment de înaltă prețuire și omagiu adus ostașilor români care au luptat pentru independența și integritatea teritorială a statului roman, potrivit Forțelor Navale Române.

„Astăzi suntem datori să ne ridicăm la nivelul înaintașilor noștri și să performăm în cadrul misiunilor care ne sunt încredințate.
În prezent, Forțele Navale Române se prezintă ca o structură credibilă, capabilă și dislocabilă, o structură care este constant alături de partenerii euroatlantici, prin participarea la exercițiile, misiunile și operațiile NATO și UE”, spun reprezentamții Forțelor Navale Române.

Conform sursei, în contextul unui mediu regional de securitate instabil, rolul Forțelor Navale Române în arhitectura sistemului de apărare națională și regională a căpătat o importanță deosebită.

„În acest sens, nave și aeronave militare românești desfășoară zilnic, prin rotație, misiuni de cercetare, pe mare și la gurile Dunării, pentru a asigura libertatea de navigație și securitatea din zona de responsabilitate”, a punctat sursa citată.
 
Citește și
Forțele Navale Române sărbătoresc Ziua Armatei Române. Programul festivităților la Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii