Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:57 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Primăriei Cumpăna de sărbătoarea musulmană „Un prilej minunat de a celebra solidaritatea și colaborarea exemplară a comunitații musulmane din România”

ro

16 Jun, 2024 14:27 739 Marime text
Sursa foto: Facebook





Primăria și consiliul local Cumpăna urează tuturor musulmanilor Kurban bayram fericit! „Kurban bayraminiz hayrli ve mübarek olsun!”
 
 

„Cu ocazia Sfintei sărbători de Kurban Bayram, doresc să transmit tuturor credincioșilor musulmani cele mai calde gânduri de pace, armonie, respect și iubire față de semeni.
 
Fie ca această sărbătoare să aducă sănătate, bucurie și belșug în casele și în inimile voastre”, transmite, cu prilejul marii sărăbători musulmane Primăria Cumpăna.
 

„Această sărbătoare este de asemenea un prilej minunat de a celebra solidaritatea și colaborarea exemplară a comunitații musulmane din România, care ne arată că, prin dialog, respect reciproc și conviețuire armonioasă, putem construi o societate multietnică, unită și înfloritoare.
Să aveți parte de zile binecuvântate, pline de lumină și călăuzite de credință, iar rugăciunile voastre să fie mereu ascultate și împlinite!”, mai spun edilii cumpeneni.
 

Duminică, 16 iunie 2024, în a zecea zi a ultimei luni din calendarul Islamic – luna Zilhigge, va începe Sărbătoarea Sacrificiului - Eid al Adha, Kurban Bayram. Sărbătoarea durează patru zile și are o semnificație comemorativă
 
 
 
Citește și
 
Duminică, 16 iunie 2024, comunitatea musulmană începe „Sărbătoarea Sacrificiului”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii