Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Midia Green Energy SA Constanța va construi o centrală fotovoltaică în Vrancea. Suma alocată - peste 10 milioane de lei

ro

01 Aug, 2024 13:22 169 Marime text
Midia Green Energy SA organizează o licitație care vizează realizarea unei centrale fotoelectrice de 3 MWp în locația Comuna Dumbrăveni, județul Vrancea (Furnizare de echipamente de producere energie electrică fotovoltaică, inclusiv proiectare, montaj mecanic și punerea în funcțiune).
 
Valoarea estimată este de 10.500.000 lei, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 2 septembrie 2024.
 
Obiectivul contractului constă în realizarea Centralei Fotoelectrice de 3 MWp în locația Comuna Dumbrăveni, județul Vrancea constă în furnizare de echipamente de producere energie electrica fotovoltaică, inclusiv proiectarea, montaj mecanic și PIF. Centrală electrică fotovoltaică va avea o putere instalată de 3 MWp c.c., și va fi montată pe un sistem cu o tehnologie fixă la sol.
 
Centrala fotovoltaica va avea următoarele caracteristici: putere instalata invertoare 3 MWp, putere instalata panouri 3.424,08 kWp, iar terenul alocat este de 33.708 mp. Realizarea instalației prin utilizarea panourilor fotovoltaice monocristaline, montate pe structura fixa, fixate pe sol prin batere. Soluția propusa prin Studiu de fezabilitate de realizarea a investiției consta in următoarele: - se vor furniza si monta 7782 buc panouri fotovoltaice de 440 W/panou. Puterea totala a panourilor fotovoltaice noi montate va însuma minim 3.424,08 kWp. - se vor furniza si instala 30 invertoare de 100 kW/invertor - pentru transformarea energiei electrice de curent continu in energie de curent alterativ; - furnizarea si instalarea a unui post de transformare (PT) 0,4/20 kV, prefabricat de 3150 kVA; - se vor monta panouri fixe, pe structura metalica; - instalații de legare la pământ si paratrăsnet; La instalația de legare la pământ se vor racorda toate părțile metalice ale echipamentelor, inclusiv a construcțiilor. Priza de pământ va fi comuna cu instalația de paratrăsnet; - se va asigura iluminatul in interiorul parcului fotovoltaic, cu corpuri de iluminat cu LED 30W; - se vor amenaja drumuri tehnologice balastate pe perimetrul terenului (mai putin latura din vest) in lungime de 800 m, cu o lățime de aproximativ 3 m. Lucrările si serviciile precum îngrădirea perimetrului, montarea sistemului de supraveghere video si efectuarea lucrările prevăzute in ATR vor fi efectuate de achizitor. Pentru realizarea circuitelor electrice subterane ( 0,4 – 20 kV ) se vor respecta normele de executie in vigoare. Caracteristicile principalelor a echipamentelor propuse in SF sunt : ü Panou fotovoltaic : - Eficienta panoului fotovoltaic 21 %; - Puterea panou 440 W; ü Invertor : - Eficienta 98,6%; - Puterea 100 KW; ü Transformatoare de putere: 1 bucăți x 3150 kVA. Detaliarea furnizarii, a proiectarii, a lucrariilor si serviciile aferente realizării centralei fotovoltaice de 3 MWp se regasesc in Caietul de sarcini.
 
 

Despre Midia Green Energy SA


 
Potrivit termene.ro, firma Midia Green Energy SA a fost înființată în anul 2001, adresa sediului social este la Năvodari, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „producția de energie electrică“.

 
Pachetul de acțiuni al Midia Green Energy SA este deținut de Statul Român, prin Ministerul Energiei (cu 56.57503%) și KMG International NV (cu 43.42497%).

 
Calitatea de administratori o dețin Paul Galea, Sinan Mustafa, Sorin Neculae, Sabigat Rakhmetov și Manuela Petronela Stan Olteanu. Pentru 2022, Midia Green Energy SA cu 15 salariați a raportat o cifră de afaceri de 3.786.876 lei, un profit de 840.673 lei.
 
Citește și

Partener Construct General SRL a bătut palma cu Midia Green Energy SA din Năvodari. Contract de peste 850.000 lei (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii