Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Migranți sirieni, depistați în PTF Vama Veche de polițiștii Gărzii de Coastă! Unde erau ascunși bărbații (GALERIE FOTO)

ro

16 Aug, 2024 10:31 245 Marime text
Foto: Garda de CoastăZece sirieni au fost depistați de poliţiştii de frontieră de la PTF Vama Veche, județul Constanța, ascunşi într-un locaș special într-o autoutilitară. 
 
Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu autoritățile de frontieră bulgare au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, zece cetăţeni sirieni care au încercat să treacă ilegal frontiera din Bulgaria în România, ascunși în compartimentul marfa al unei autoutilitare.
 
​În data de 15.08.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat la control un cetățean turc care conducea o autoutilitară  înmatriculată în Bulgaria. 

„​În urma verificărilor efectuate, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră români şi bulgari a descoperit, ascunşi într-un locaș special amenajat în compartimentul marfă, zece cetățeni străini. Cu ocazia verificărilor, lucrătorii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Siria.
Ca urmare a celor constatate, persoanele respective au fost preluate, în baza Acordului de readmisie între România și Republica Bulgaria, de către autoritățile de frontieră din Bulgaria iar polițitii de frontieră efectuează în continuare cercetări, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Citește și: 

19 cetățeni străini, intrați ilegal în țară, depistați cu ajutorul dronelor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii