Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Muzeelor

ro

18 May, 2023 13:35 988 Marime text
Foto: Facebook Mihai Lupu

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța (CJC) a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Muzeelor.
 
„Sărbătorim astăzi Ziua Mondială a Muzeelor, instituții culturale cu un rol deosebit de important în dezvoltarea societății. Strâns legate de valorile noastre culturale și istorice, conectate permanent la evenimentele care ne-au influențat și ne influențează evoluția, muzeele reprezintă o infinită sursă de cunoaștere și de inspirație, oferindu-ne șansa de a descoperi informații uimitoare despre artă, istorie, știință și cultură.
Toată recunoștința și respectul meu se îndreaptă către toți cei care fac posibil acest lucru, care protejează și promovează, cu multă pasiune și dăruire, patrimoniul cultural al județului Constanța. La mulți ani tuturor muzeografilor, conservatorilor, oamenilor de știință și iubitorilor de cultură! Fără munca dumneavoastră, aceste comori culturale ar fi greu de găsit și de admirat”, este mesajul transmis de președintele CJC.
 
 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii