Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu, în vizită la centrul de colectare pentru donații, înființat pentru refugiații ucraineni (GALERIE FOTO)

ro

02 Mar, 2022 18:40 1331 Marime text
Președintele CJC, Mihai Lupu a verificat azi, 02 martie, fluxul de lucru din cadrul centrului de colectare pentru donații, înființat de Primăria Constanța la sfârșitul lunii februarie pentru refugiații ucraineni.


Echipa de lucru din cadrul centrului este bine organizată și procesul de sortare al bunurilor primite sub formă de donații decurge eficient, este constatarea președintelui CJC. 

 

Am verificat astăzi fluxul de lucru din cadrul centrului de colectare pentru donații, înființat de Primăria Constanța la sfârșitul lunii februarie pentru refugiații ucraineni.


Echipa de lucru din cadrul centrului este bine organizată și procesul de sortare al bunurilor primite sub formă de donații decurge eficient. A fost o bucurie să aflu că o parte din aceste bunuri au plecat deja spre familiile greu încercate.

Suntem alături de cetățenii ucraineni care, în aceste zile, trec prin momente dramatice. Am venit împreună cu primarul Municipiului Constanța pentru a oferi sprijinul și suportul nostru tuturor celor implicați în acestă acțiune.


În acest scop, am decis ca spațiul de depozitare să fie extins și la etajul 1 al Pavilionului Expozițional.


Doresc să le mulțumesc în mod deosebit celor șase persoane care asigură comunicarea în limba ucraineană și au grijă să nu întâmpinăm dificultăți. Atunci când situația o va impune, vom suplimenta personalul acestui centru, pentru o mai bună desfășurare.


Nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor celor care vin în sprijinul cetățenilor din Ucraina, demonstrând încă o dată că umanitatea nu are granițe.



Vă reamintesc că toți cei care vor să vină în ajutorul refugiaților din Ucraina pot suna la numărul unic 0727 847 123, pus la dispoziție de Consiliul Judeţean Constanţa., a scris Mihai Lupu pe pagina de socializare. 



Sursa foto: Facebook/ Mihai Lupu 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii