Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța audiat la DNA! Ce a declarat acesta după întîlnirea cu procurorii?

ro

13 Jun, 2023 14:11 2218 Marime text


Președintele CJ Constanța, Mihai Lupu a fost chemat astăzi la DNA.  Din informațiile noastre, lui Lupu i-au fost reținutele cele două telefoane mobile.

Iată ce a scris Mihai Lupu pe pagina de Facebook despre audierea de astăzi:

„Am dat curs, astăzi, solicitării DNA Constanta, în legătură cu ancheta efectuată în cazul lui Ermil Chelariu, Director în cadrul Direcției Generale Administrarea Domeniului Public și Privat – Autoritatea Județeană de Transport.
Cu intenția de a sprijini investigațiile în curs, am răspuns la toate întrebările procurorilor în legătură cu speța în cauză.
Am mai spus și o repet. Nimeni nu este mai presus de lege. Nu voi tolera nicio formă de abuz, de favorizare, aranjament sau atribuire incorectă a contractelor.
Reafirm angajamentul meu ferm față de transparență, responsabilitate și atribuire corectă a contractelor. Constănțenii trebuie să știe în permananță ce se întâmplă cu banii lor. Subliniez, de asemenea, importanța cooperării între instituțiile statului pentru asigurarea eficienței sistemului judiciar", a notat Mihai Lupu.

Reamintim că pe 7 iunie a.c., procurorii DNA au efectuat o percheziție la Consiliul Județean Constanța. Acțiunea a vizat Direcția Generală Administrarea Domeniului Public și Privat – Autoritatea Județeană de Transport, condusă de Ermil Chelariu, care a oferit anchetatorilor toate detaliile necesare.

„Înțelegem importanța investigațiilor și a controlului judiciar în asigurarea transparenței și corectitudinii în instituțiile statului. Susținem DNA să desfășoare cercetările cu integritate și obiectivitate, în conformitate cu legea, și să prezinte public rezultatele relevante, pentru a se putea trage concluzii informate”, a transmis la acel moment președintele CJ Constanța.

Citește și:

VIDEO DNA la CJ Constanța. Ce a declarat Ermil Chelariu, directorul general ADPP?

DNA la sediul Consiliului Județean Constanța


 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii