Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre se pregateste din nou pentru concurs

ro

09 Dec, 2009 00:10 1895 Marime text
cap4.jpgDupă ce la prima evaluare pentru şefia Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor nu şi-a depus dosarul, pe motiv că a fost anunţat că acesta s-a amânat, pe 21 decembrie, secretarul general al organizaţiei judeţene PD-L îşi va susţine proiectul de management.

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa este pe punctul de a-şi găsi un nou şef, înainte de Crăciun, după ce prima tentativă de pe 18 noiembrie, a eşuat. Atunci, niciun candidat nu a depus dosarul cu actele necesare şi proiectul de management.

Se pare că, pe 21 decembrie, la ora 10.00, când va avea loc evaluarea la sediul Ministerului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri din Bucureşti (MIMMCMA), Mihai Petre va fi, cu siguranţă, prezent.

mihai_petre_04.jpgAcesta a declarat, ieri, că proiectul de management pe care l-a pregătit temeinic pentru ocuparea funcţiei de director este finalizat în proporţie de 99,9%. Ultimele cinci pagini pe care le mai are de corectat, vor fi gata în curând.

Dosarul cu actele şi proiectul de management se depun la Registratura MIMMCMA într-un plic închis, până cel târziu pe 17 decembrie, ora 12.00.
Mihai Petre a declarat că va face acest lucru exact pe data de 17, nu pentru că ar avea vreo superstiţie, ci pentru că aşa îi place să procedeze.

Referitor la vreun contracandidat, acesta a precizat că nu ştie de existenţa altcuiva şi că este „singura nominalizare oficială".

{mos_ri:Mihai Petre} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii