Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Precup, numit secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului

ro

17 Jul, 2024 11:34 175 Marime text
Mihai-Călin Precup a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Marcel Ciolacu publicată marţi seară în Monitorul Oficial.

Anterior, Precup a fost eliberat, la cerere, din funcţia de preşedinte al Agenţiei pentru Monitorizarea şi Evaluarea Performanţelor
Întreprinderilor Publice (AMPIP).


Marţi, conducerea AMEPIP şi-a prezentat demisia

Marţi, conducerea AMEPIP şi-a prezentat demisia, urmând să fie organizată selecţia pentru o nouă echipă managerială a instituţiei.

Potrivit unui comunicat transmis de Guvern, preşedintele AMEPIP, Mihai Precup, vicepreşedinţii Ciprian Hojda şi Victor Moraru şi-au înaintat marţi demisiile la Secretariatul General al Guvernului.

"Cei trei membri ai conducerii AMEPIP au luat această decizie atât pentru a menţine relaţia de credibilitate între Guvernul României şi instituţiile europene, cât şi pentru a nu exista vreun risc cu privire la aprobarea cererii de plată numărul 3 din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă de către Comisia Europeană", se arăta în comunicatul citat. 


Sursa: Agerpres.ro. 



Citește și:

Conducerea AMEPIP a demisionat! Va fi demarată selecția pentru o nouă echipă managerială a instituției
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii