Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Traistariu i-a cucerit pe americani

ro

11 Jan, 2009 23:00 1134 Marime text
Mihai Trăistariu va cânta în America pentru strângerea de fonduri necesare copiilor din Africa, într-un concert maraton, intitulat „Save Africa's Children".

În decembrie 2008, artistul a primit invitaţia de a cânta într-un show ce va avea drept scop strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi din Africa. Evenimentul va dura trei zile şi va fi transmis în toată America pe postul de televiziune Fox TV. Spectacolele vor începe în fiecare zi la ora 12.00 şi se vor încheia ora 15.00. Pentru ajutorarea copiilor africani s-au mobilizat aproape toate statele din lume. Din fiecare ţară a fost ales un artist care să concerteze pe scena din Chicago. Cântăreţul care a avut cel mai bun rezultat la Eurovision a fost ales de cei de la  televiziunea FOX TV să reprezinte România. Artistul a mai fost în America atunci când a fost nominalizat la premiile americane „Los Angeles Music Awards". Concursul organizat, anual, de Fox TV adună laolaltă artişti de pe toate continentele, care au reuşit să se afirme şi în afara graniţelor ţării de unde provin. La concertul-maraton, interpretul va cânta doar trei melodii live, ultima dintre ele fiind obligatoriu „Tornero". Mihai speră că aceasta va fi o ocazie prielnică de a fi remarcat de un producător american. Alături de solist va fi, ca de fiecare dată, jumătatea lui, Ioana, care va fi pentru prima dată în viaţa sa pe continentul american. Cei doi amorezi şi-au propus să viziteze cât mai mult şi să cunoască foarte mai multe lucruri legate de „ţara tuturor posibilităţilor".

Mihai Trăistariu ar putea fi membru al juriului

Artistul a mai primit o propunere interesantă, şi anume să facă parte din juriul concursului American Idol, versiunea junior. Mihai a fost ales de producătorii de la Fox TV, după ce au ascultat diverse melodii cu interpretul român. Realizatorii show-ului de televiziune „American Idol" au găsit imagini cu Trăistariu când juriza emisiunea „Vreau să fiu vedetă", de la Antena 1. Americanii au fost uimiţi de faptul că şi în România există o emisiune-concurs, drept urmare aceştia i-au făcut propunerea de a face parte din juriul emisiunii „American Idol" începând cu toamna acestui an. Dacă va accepta să fie membru al juriului, artistul va colinda prin America pentru a descoperi noile talente necesare preselecţiei „American Idol Junior".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii