Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
23:54 19 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihail Fronea, fostul şef al Gărzii Financiare Constanța, va administra Sufro Company București SRL

ro

24 Jul, 2021 00:00 4443 Marime text
 
  • În luna noiembrie 2015, Curtea de Apel Bucureşti a decis condamnarea lui Ciprian Mihail Fronea, fostul şef al Gărzii Financiare - Secţia Constanţa, a fost condamnat la un an de închisoare cu amânare pentru o durată de doi ani ce reprezintă termen de supraveghere.
  • Tot în acest dosar, Dan Emil Manolachi, fost ofiţer de poliţie judiciară al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi al Poliţiei Judeţului Constanţa, a luat cinci ani de detenţie.
 
Ciprian Mihail Fronea, fostul şef al Gărzii Financiare - Secţia Constanţa, a fost numit administratorul societății comerciale Sufro Company București SRL. Decizia a fost luată prin Hotărârea nr. 1 a asociaților SC Sufro Company București SRL, din 10 mai 2021, și recent publicată în Monitorul Oficial al României.
 
În luna noiembrie 2015, Curtea de Apel Bucureşti a decis condamnarea lui Ciprian Mihail Fronea, fostul şef al Gărzii Financiare - Secţia Constanţa, a fost condamnat la un an de închisoare cu amânare pentru o durată de doi ani ce reprezintă termen de supraveghere.
 
Tot în acest dosar, Dan Emil Manolachi, fost ofiţer de poliţie judiciară al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi al Poliţiei Judeţului Constanţa, a luat cinci ani de detenţie. Asta în timp ce Sorin Florea, fostul comisar general al Gărzii Financiare, a luat un an de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pentru o durată de doi ani ce reprezintă termen de supraveghere.
 
Eduard Cristian Tomescu, fost comisar în cadrul Gărzii Financiare - Comisariatul General, a luat un an de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pentru o durată de doi ani ce reprezintă termen de supraveghere.
 
Date din rechizitoriu
 

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, „în zilele de 7 şi 8 iulie 2012, inculpatul Manolachi Dan Emil, în calitatea sa de comisar-şef în cadrul DNA - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, a furnizat, pe circuitul format din inculpatul Fronea Ciprian - inculpatul Florea Sorin - inculpatul Tomescu Eduard, informaţii nedestinate publicităţii, care vizau aspecte esenţiale ale unui dosar instrumentat de unitatea de parchet din care făcea parte“. „Aceste informaţii reprezentau: conţinutul denunţului care a stat la baza înregistrării dosarului, solicitarea şi dispunerea autorizaţiilor de interceptare de către instanţa de judecată, rezultatul activităţilor infracţionale monitorizate ca urmare a autorizării de către instanţă, aspecte de ordin tactic privind ancheta şi realizarea momentelor operative. Prin aceste acțiuni, inculpatul Manolachi Dan Emil a urmărit să obţină pentru sine bunuri necuvenite în valoare de 250 de lei, precum şi ca autorul infracţiunii de corupţie să evite prinderea în flagrant delict. Acţiunile desfăşurate de inculpatul Manolachi Dan Emil au condus la îngreunarea cercetărilor şi implicit, la acel moment, la obţinerea de foloase necuvenite pentru altul, reprezentând obiectul infracţiunii de corupţie, şi anume suma de 200.000 de euro“, conform procurorilor Anticorupţie.

 
Schimbări în firmă
 
Revenind la Hotărârea nr. 1 a asociaților SC Sufro Company București SRL, Levente Szilard Dobre și Costudis Nicolaos Hristos, asociați în cadrul societății sus-menționate, au decis:
 

1) Retragerea din societatea lui Levente Szilard Dobre și cesionarea către Ciprian Mihail Fronea și Mihai Dumitru Șuță cele 99 de părți sociale.    
 
2) Costudis Nicolaos Hristos se retrage din societate și îi cesionează Danielei Pouliakas partea socială deținută. 
 
Urmare a modoficărilor sus menționate. Structura capitalului social în valoare de 1000 de lei și participarea la pierderi și profit sunt: Ciprian Mihail Fronea – 33 %, Mihai Dumitru Șuță - 33 % și Daniela Pouliakas – 34 %.
 
Totodată, s-a mai decis revocarea lui Levente Szilard Dobre din funcția de administrator și se numesc în această funcție, pe o perioadă de 15 ani și cu pu teri depline Ciprian Mihail Fronea, Mihai Dumitru Șuță și Daniela Pouliakas, care își vor exercita puterile împreună sau separat. 
 
Mai mult, asociații au hotărât și schimbarea obiectului principal de activitate – Activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportiv (exclus leasing) iar codul „Restaurante“ devine activitate secundară. 

 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 23 iulie 2021, SC Sufro Company București SRL a fost înființată în iulie 2017 și are sediul social în Bucureşti, Sectorul 3, bulevardul Burebista, nr. 2.
 
Date financiare
 
2020
 
Cifra de afaceri: 0
Cheltuieli: 0
Profit net: 0
Angajați: 0
 
2019
 
Cifra de afaceri:0
Cheltuieli: 3147 lei
Profit net: - 3147 lei
Angajați: 0
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Exclusiv
Un fost ofiţer DNA şi fostul şef al Gărzii Financiare Constanţa, CONDAMNAŢI definitiv

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii