Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MINA Constanța, contracte de peste 82.000 de lei cu Editura Mega din Cluj-Napoca (DOCUMENT)

ro

07 Oct, 2024 17:00 163 Marime text
  • În ambele cazuri, este vorba despre achiziția de servicii de editare și tipărire carte
  • Pentru ambele lucrări se vor tipări și edita câte 500 de exemplare, iar costul serviciilor este de 40.900 de lei, respectiv 41.880 de lei
 
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța a încheiat prin negociere directă două contracte cu firma Mega Print SRL.
 
În ambele cazuri, este vorba despre achiziția de servicii de editare și tipărire carte.
 
Lucrările la care facem referire sunt catalogul „Tezaurul Sculpturii De La Tomis" și albumul „Vilegiatura la malul mării și patrimoniul său arhitectural: Istoria Cazinoului din Constanța si a celui din Mamaia".
 
Pentru ambele lucrări se vor tipări și edita câte 500 de exemplare, iar costul serviciilor este de 40.900 de lei, respectiv 41.880 de lei.
 
Despre Mega Print SRL
 
Conform termene.ro, firma pe care funcționează Editura Mega a fost înființată în anul 2003, are sediul social în Cluj-Napoca, iar obiectul de activitate este „activități de editare a cărților”.
 
În anul 2023, Mega Print SRL a obținut un profit de 776.154 de lei, raportat la o cifră de afaceri egală cu 4.076.737 de lei. Numărul mediu de salariați a fost egal cu 16.
 
Mega Print SRL este controlată de Sincovici Crina și Sincovici Cristian Mircea, iar de administrare se ocupă Sincovici Cristian Mircea.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Mega Print SRL mai are alte 44 de cumpărări directe adjudecate la nivel național, iar trei dintre acestea au fost încheiate tot cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța. Cel mai vechi contract este din 22 noiembrie 2023.
 
În secțiunea DOCUMENT puteți consulta celelalte cumpărări directe parafate între Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța și Mega print SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
MINAC caută o firmă care va tipări două lucrări care promovează patrimoniul cultural de la malul mării
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii