Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Mediului „Programul Fabrici de reciclare” - Se prelungește prima rundă de atragere de fonduri

ro

10 Sep, 2024 10:14 159 Marime text

Sursa foto: Facebook/Ministerul Mediului România


Administrația Fondului pentru Mediu anunță prelungirea primei runde de atragere de fonduri în cadrul Programului Fabrici de reciclare finanțat din PNRR.

Astfel, înscrierile se realizează în perioada 14 iunie 2024, ora 10:00 – 11 octombrie 2024, ora 23:59, în limita bugetului maxim eligibil prealocat, transmite Ministerulul Mediului prin intermediul unei postări pe facebook.


Cererile de finanțare în cadrul acestui program se depun prin intermediul aplicației informatice disponibile la link-ul https://proiecte.pnrr.gov.ro/#/home .

Prin intermediul acestei măsuri vor fi sprijinite activități specifice pentru construirea de instalații de reciclare a deșeurilor colectate separat pentru a reduce impactul deșeurilor asupra mediului și a populației, pentru a reduce consumul de resurse în vederea promovării dezvoltării economice durabile în toate regiunile și pentru a atinge obiectivele de reciclare din pachetul privind economia circulară și în conformitate cu Planul național de gestionare a deșeurilor/planurile județene de gestionare a deșeurilor și cu Planul de gestionare a deșeurilor din Municipiul București.

Informații privind desfășurarea programului se publică pe site-ul AFM la secțiunea Programe de finanțare – PNRR.

Citește și:
Ministerul Mediului achiziționează 275 de insule ecologice digitalizate pentru municipiul Constanța (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii