Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, întrevedere cu Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA la București.

ro

01 Jul, 2024 14:18 156 Marime text
Foto: facebookMinistrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut luni, 1 iulie, la sediul MApN, o întrevedere cu Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA la București.
         
Potrivit MApN, în cadrul discuțiilor, au fost abordate subiecte care au vizat, în principal, cooperarea bilaterală în cadrul Parteneriatului Strategic dintre cele două țări, precum și aspecte relevante privitoare la situația de securitate din regiunea Mării Negre. Stadiul și perspectivele acordării asistenței internaționale multidimensionale pentru susținerea Ucrainei au fost, de asemenea, pe agenda celor doi oficiali.
         
Ministrul Angel Tîlvăr a evidențiat principalele linii de efort ale României pentru Ucraina, cu accent pe dimensiunea instruirii.
         
De asemenea, oficialii au discutat despre Summitul NATO de la Washington, din luna iulie, unde este de așteptat să fie adoptate decizii cruciale pentru securitatea Alianței, în general, și pentru stabilitatea și securitatea regiunii Mării Negre și a flancului sud-estic, în particular.
         

„Summitul va fi un moment definitoriu pentru viitorul Alianței. Suntem pregătiți să contribuim activ la consolidarea securității colective și la întărirea capacităților de apărare ale NATO”, a concluzionat Angel Tîlvăr.

Citește și: 

Ambasadorul SUA în România, în vizită la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu” Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii