Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Internelor a vizitat o liberala din Medgidia

ro

26 May, 2008 00:00 997 Marime text
1211728081.jpg

Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a fost prezent, sambata, la Medgidia, alaturi de senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte PNL, si deputatul Gheorghe Dragomir.

Zeci de simpatizanti ai partidului au conversat cu Hasotti, inaintea sosirii lui Cristian David, referitor la problemele orasului Medgidia. Senatorul a declarat, in premiera, ca doreste sa deschida un birou parlamentar la Medgidia. "Voi avea audiente cu locuitorii municipiului, cel putin o data pe luna, impreuna cu primarul si consilierii", a precizat membrul senatului. Membrii PNL au profitat de prezenta lui Puiu Hasotti, i-au pus intrebari si au facut comentarii acide la adresa actualei administratii.

Campeanu si Quintus vor veni la Medgidia dupa alegeri

Un barbat l-a chestionat pe Hasotti in privinta sanatatii lui Radu Campeanu si a dorit sa afle cand le va face o vizita la sediul PNL din Medgidia. "Domnul Campeanu are o vitalitate si o luciditate incredibila pentru varsta lui si va promit ca il voi aduce la Medgidia, impreuna cu Mircea Ionescu Quintus, dupa alegeri", a raspuns senatorul. Gheorghe Dragomir a afirmat ca este sigur de victoria echipei PNL de la Medgidia din primul tur si i-a rugat sa se mobilizeze in ultima saptamana a campaniei electorale. Marian Iordache, candidatul PNL la Primaria Medgidia, a marturisit cu sinceritate si emotie ca este onorat de prezenta ministrului si ca, dupa 1 iunie, cu ajutorul MIRA, va reusi sa faca ordine in Medgidia.

Surpriza pregatita ministrului

Ministrul Cristian David a venit in jurul orei 16,00 la sediul PNL si s-a declarat indignat de ultimele evenimente petrecute in campanie, respectiv agresarea lui Marian Iordache. Acesta a mai spus ca ce se intampla in timpul campaniei este oglinda in care se reflecta caracterul omului, iar liberalii au avut intotdeauna atitudine pozitiva si constructiva. "Il sustin pe Marian Iordache, cu privire la siguranta publica, si consider ca trebuie sa avem mai multa fermitate in aplicarea legii", a adaugat membrul guvernului. Marian Iordache i-a pregatit o surpriza ministrului, invitandu-l sa viziteze o batrana care, in urma cu 60 de ani, a devenit membru liberal. Ajunsi la casa batranei Perihan Osman, in varsta de 78 de ani, ministrul a stat la masa ei si a servit baclavale si alte dulciuri turcesti. "Sotul meu era liberal si m-a invatat si pe mine sa fiu la fel", ne-a marturisit Perihan. Dupa ce a avut o scurta conversatie in limba tatara cu Perihan, Marian Iordache a declarat ca va propune numirea ei ca membru de onoare al Partidului National Liberal.

Scris de: {autor}Ghiulseren ABDURAMAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii