Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană, huiduit la o serbare câmpenească într-o comună din Olt

ro

21 Jul, 2024 13:41 245 Marime text
Mircea Geoană a fost huiduit ieri la o serbare câmpenească organizată într-o comună din județul Olt, acolo unde are titlul de cetățean de onoare.

Mai exact, secretarul general adjunct al NATO a participat sâmbătă la Festivalul Călușăresc „Ilie Martin”, din comuna Colonești, județul Olt, la invitația primarului Nicolae Stan,care l-a făcut cetățean de onoare al localității în 2002, în perioada în care acesta era deținea funcția de conducere a PSD.

Geoană a fost huiduit încă de la începutul discursului său, iar primarul Nicolae Stan a intervenit și și-a certat cetățeni. 

„Dragii mei, cei care huiduiți, duceți-vă la PSD la Slatina, că-i găsiți acolo. Nu vă este rușine? Vine al doilea om în lumea asta, în comuna noastră, cetățean de onoare, care l-am făcut în 2002. Cu dânsul am dat drumul la gaze în Colonești.

Să vă fie rușine la cei de acolo, că vă cunosc și mă cunoașteți destul de bine. Am 73 de ani și 60 pe cartea de muncă și sunt mândru. Am atâția ani, dar nu mi s-a întâmplat așa ceva.

E un mare om politic și va fi viitorul președinte al României. Nu fac politică, dar m-ați supărat rău de tot. Să vă fie rușine!”, a strigat edilul de pe scena serbării. 

Citește și: 

Mircea Geoană a depus cerere la OSIM pentru înregistrarea mărcii „Mircea Geoană 2024 preşedinte”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii