Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări importante în cadrul societății Nack Divers SRL Constanța. Cine este noul asociat

ro

23 Oct, 2024 22:23 522 Marime text
Unicul asociat al societății NACK DIVERS - S.R.L. Constanța a decis să se retragă din firmă după cooptarea unui nou asociat.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Marius Moisa, în calitate de asociat unic în cadrul societăţii a hotărât cooptarea în societate a lui Laurențiu Daniel Grădinaru

De asemenea, se retrage din societate Marius Moisa prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 41 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 410 lei, la preţul de 410 lei, lui Laurențiu Daniel Grădinaru care preia împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.

În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 410 Iei, fiind împărţit într-un număr de 41 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către Grădinaru Laurenţiu- Daniel, aport la capitalul social 100%, reprezentând un număr de 41 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 410 lei, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.

Totodată este revocat din funcţia de administrator Marius Moisa și este numit în funcţia de administrator Grădinaru Laurenţiu- Daniel pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri.

Nu în ultimul rând, s-a decis mutarea sediului social al societăţii în Constanţa, str. Dionisie cel Mic nr. 52, judeţul Constanţa.

Despre Nack Divers SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 23 octombrie 2024, societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul social în Constanța, având ca obiect de activitate transporturi cu taxiuri.

În 2023, a declarat un angajat, cifră de afaceri 44.506 lei și pierdere 50 de lei.

Unic asociat și administrator este Laurențiu Daniel Grădinaru.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datel or cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Liceul Carmen Sylva și Școala Gimnazială nr. 1 Eforie vor fi dotate cu mobilier și materiale didactice (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii