Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
11:07 20 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în cadrul societății Frial SA, din Portul Constanța

ro

21 Apr, 2022 10:06 2081 Marime text
Modificări în firmă, foto: Pexels
Consiliul de administraţie al societăţii Frial - S.A., având sediul social în Constanţa, Incintă port, dana 53, jud. Constanţa, convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor pentru data de 18 mai 2022, la ora 12.00, în şedinţă ordinară, şi la ora 13.00, în şedinţă extraordinară, la sediul societăţii (în clădirea administrativă, etajul 1, sala de consiliu).

Ordinea de zi a şedinţei ordinare este următoarea:

I. Prezentarea raportului consiliului de administraţie şi al cenzorilor privind activitatea şi situaţiile financiare anuale prescurtate ale anului 2021; discutarea şi aprobarea sau modificarea situaţiilor financiare anuale prescurtate corespunzătoare exerciţiului financiar al anului 2021, respectiv a bilanţului prescurtat, a contului de profit şi pierdere, având ca rezultat pierdere în sumă de 414.736 lei, precum şi a notelor explicative;

II. Discutarea gestiunii consiliului de administraţie şi acordarea descărcării de gestiune pentru activitatea desfăşurată în exerciţiul financiar al anului 2021;

III.Stabilirea bugetului de venituri şi cheltuieli, a programului de activitate şi a propunerilor de investiţii pentru exerciţiului financiar al anului 2022.

– Ordinea de zi a şedinţei extraordinare este următoarea:

I. Aprobarea modificării art. 6 - Capitalul social - alin. (2), din actul constitutiv al societăţii Frial - S.A., astfel:


Capitalul este deţinut după cum urmează:

a)Persoane juridice acţionare:

1. JANTIXPARK - S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în mun. Constanţa, înregistrată la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului la data de 30 septembrie 2021, deţine 369.445 acţiuni ordinare şi nominative, emise în formă dematerializată, în valoare nominală de 2,50 lei fiecare şi în valoare nominală totală de 923.612,50 lei, din care 306.136 de acţiuni - având valoarea nominală totală de 765.340,00 lei - vărsate în natură şi 28.842 acţiuni - având valoarea nominală totală de 72.105,00 lei - vărsate în numerar, reprezentând 72,1772% din capitalul social, participarea acesteia la beneficiile şi pierderile societăţii fiind în cota deţinută din capitalul social, respectiv de 72,1772%, înregistrată ca atare la pozitia 2313 în registrul acţionarilor ţinut de către Frial - S.A.;

2. Alţi acţionari persoane juridice, de tip listă, deţin împreună 278 acţiuni nominative ordinare emise în formă dematerializată, în valoare nominală de 2,50 lei fiecare şi în valoare nominală totală de 695,00 lei, vărsate integral în natură, reprezentând 0,0544% din capitalul social, participarea fiecăruia dintre aceştia la beneficiile şi pierderile societăţii fiind în cota deţinută de către fiecare din capitalul social, înregistraţi ca atare în registrul acţionarilor ţinut de către Frial - S.A.;

b)Persoane fizice acţionare:


3. El Khoury Habib, cetăţean român, născut la data de 13 ianuarie 1959 în Bkerzela, Liban, domiciliat în Bucureşti, deţine 123.200 acţiuni ordinare şi nominative, emise în formă dematerializată, având valoare nominală de 2,50 lei fiecare şi valoare nominală totală de 308.000,00 lei, vărsate integral în natură, reprezentând 24,0692% din capitalul social, participarea acestuia la beneficiile şi pierderile societăţii fiind în cota deţinută din capitalul social, respectiv de 24,0692%, înregistrat ca atare la poziţia 2312 în registrul acţionarilor ţinut de către Frial - SA.;

4. Alţi acţionari persoane fizice, de tip listă, deţin împreună 18.935 acţiuni nominative ordinare emise în formă dematerializată, în valoare nominală de 2,50 lei fiecare şi în valoare nominală totală de 47.337,50 lei, vărsate integral în natură, reprezentând 3,6992% din capitalul social, participarea fiecăruia dintre aceştia la beneficiile şi pierderile societăţii fiind în cota deţinută de către fiecare din capitalul social, înregistraţi ca atare în registrul acţionarilor ţinut de către Frial - S.A.
II. Aprobarea modificării art. 18 - Componenţa consiliului de administraţie, lit. b din actul constitutiv, astfel:

b)Petrescu Adriana-Elena, cetăţean român, născută în jud. Argeş, domiciliată în mun. Bucureşti, membru al consiliului de administraţie.

III. Împuternicirea preşedintelui consiliului de administraţie - dl Fouad Khayat - pentru întocmirea textului complet şi depunerea la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului a actului constitutiv al societăţii, actualizat cu toate modificările mai sus-menţionate.

La şedinţa adunărilor sunt îndreptăţiţi să participe şi să voteze toţi acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor până la data de referinţă de 12 mai 2022, inclusiv prin reprezentare - în baza unei împuterniciri acordate pentru respectiva adunare generală, procurile urmând a fi depuse în original cu 48 de ore înainte de adunare - sub sancţiunea pierderii exerciţiului dreptului de vot în acea adunare - şi reţinute de societate.

Situaţiile financiare anuale, raportul anual al consiliului de administraţie, raportul cenzorilor, precum şi toate celelalte informaţii şi documente vizând problemele înscrise pe ordinea de zi, se pun la dispoziţia acţionarilor la sediul societăţii, de la data convocării adunării generale, cu excepţia raportului cenzorilor - care se pune la dispoziţie cu 15 zile înainte de data adunării generale ordinare, şi pot fi consultate de către acţionari. La cerere, acţionarilor li se eliberează copii ale acestor documente.

Dacă adunarea generală ordinară sau cea extraordinară a acţionarilor nu poate lucra la data şi la ora menţionate din cauza neîndeplinirii condiţiilor de cvorum, respectivele adunări generale sunt din nou convocate pentru data de 19 mai 2022, la aceleaşi ore, în acelaşi loc şi cu aceleaşi ordini de zi.
Publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1564 din data de 14-apr-2022




PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii