Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în capitalul social al Violet Ice SRL, care deține Casa Modei din Constanța. Cei trei asociați vor deține același număr de părți sociale

ro

30 May, 2024 10:31 735 Marime text

 
  • Gina-Caliopia Martinescu, asociată în Violet Ice SRL, a cesionat la valoarea nominală 7 părţi sociale deţinute, a câte 10,00 lei fiecare, în valoare nominală de 70 lei, către Robert Coconea.
  • În urma modificărilor făcute, capitalul social total în sumă de 210 RON, va fi deținut de Nelu Plastira,  Gina-Caliopia Martinescu și Robert Coconea.
 
Nelu Plastira şi Gina-Caliopia Martinescu, în calitate de asociaţi ai societății Violet Ice SRL au votat mai multe hotrărâri în adunarea generală extraordinară din data de 15.03.2024.
 
Astfel, Gina-Caliopia Martinescu a cesionat la valoarea nominală 7 părţi sociale deţinute, a câte 10 lei fiecare, în valoare nominală de 70 lei, către Robert Coconea.
 
În urma modificărilor făcute, capitalul social total în sumă de 210 RON, având o valoare nominală de 10 lei fiecare, fiind împărţit într-un număr de 21 părţi sociale, va fi distribuit după cum urmează:
 
- Nelu Plastira va deține 7 părţi sociale, a câte 10 RON fiecare, reprezentând 33,34% participare la beneficii şi pierderi;
 
- Gina-Caliopia Martinescu va deține 7 părţi sociale, a câte 10 RON fiecare, reprezentând 33,33% participare la beneficii şi pierderi;
 
- Robert Coconea va deține 7 părţi sociale, a câte 10 RON fiecare, reprezentând 33,33% participare la beneficii şi pierderi.
 
Participarea a profit şi pierderi a asociaţilor este proporţională cu numărul de părţi sociale deţinute de fiecare în societate.
 
De asemenea, s-a modificat durata mandatului de administrator pentru o perioadă de 30 de ani.
 
În funcţia de administrator a fost numit Coconea Robert pe o perioadă de 30 de ani cu puteri depline de administrare şi reprezentare.
 
În continuare societatea va fi administrată şi reprezentată în relaţiile cu terţii de către Robert Coconea, Nelu Plastira şi Gina-Caliopia Martinescu, separat, cu puteri depline de administrare şi reprezentare.
 
Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2576 din data de 27 mai 2024.
 
 
Despre Violet Ice SRL
 
Înființată în anul 2002, frima are sediul social pe strada Ștefan Cel Mare, Nr. 35-37, Constanța și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Asociații firmei sunt: Plastira Nelu, Coconea Robert și Martinescu Gina Caliopia, fiecare cu câte 7 păți sociale. Cei trei asociați sunt și administratorii firmei.
 
În anul 2023, firma cu 5 salariați a raportat o cifră de afaceri de 883.743 lei și un profit de 303.674 lei.
 
Potrivit termene.ro, Coconea Robert mai este asociat în  Enjoy Robi SRL, Lamar Star SRL. Martinescu Gina Caliopia este asociată în Plastgold 2000 SRL și Aless Rosse Gold SRL. Numele lui Plastira Nelu apare în Neocarmis SRL, Plastira Nelu Persoană Fizică Autorizată și Plastiras SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Firme Constanța: TRL Apartments SRL are un asociat unic nou. Decizia, publicată în Monitorul Oficial
 
Casa Modei din Constanţa, supraetajată. Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii