Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monitorul Oficial Care este cel mai nou business al lui Gheorghe Albu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii

ro

18 Jul, 2024 17:00 242 Marime text
  • Argonaut Viișoara Cooperativă Agricolă a fost înmatriculată la Registrul Comerțului potrivit Monitorului Oficial partea a IV-a nr.3.434 din data 16 iulie 2024.
  • Sediul social este în satul Viişoara, comuna Cobadin, strada Crângului iar domeniul principal de activitate este comerţ cu ridicata al produselor agricole brute şi al animalelor vii, cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat.
  • Compania are un capital social de 10.000 lei format din 1000 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare
  • Fondatorii companiei sunt: Argonaut SRL, Nostalgic SRL, Albu E. Gheorghe Î.I., Cosmara Pest SRL, Neagu Napoleon-Răzvan și Neagu Mariana
  • Administratorii firmei sunt: Mariana Neagu, Gheorghe Albu și Liliana Bibiloiu
 
 
 
Gheorghe Albu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi fost director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Constanţa și-a înregistrat o nouă afacere.

Este vorba despre Argonaut Viișoara Cooperativă Agricolă, potrivit Monitorului Oficial partea a IV-a nr.3.434 din data 16 iulie 2024.
Documentele au fost depuse la Registrul Comerțului în data de 14.06.2024.

Sediul social al Argonaut Viișoara Cooperativă Agricolă este în satul Viişoara, comuna Cobadin, strada Crângului nr. 291 iar domeniul principal de activitate face parte din grupa CAEN: 462 - Comerţ cu ridicata al produselor agricole brute şi al animalelor vii; respectiv - Comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat.

Compania are un capital social de 10.000 lei format din 1000 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare.

Fondatorii Argonaut Viișoara Cooperativă Agricolă sunt: Argonaut SRL, cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa; Nostalgic SRL, cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa; Albu E. Gheorghe Î.I., cu sediul social în judeţul Constanţa, satul Viişoara, comuna Cobadin; Cosmara Pest SRL, cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa; Neagu Napoleon-Răzvan, cu domiciliul în judeţul Constanţa, satul Viişoara,comuna Cobadin și Neagu Mariana, cu domiciliul în judeţul Constanţa, satul Viişoara, comuna Cobadin.

Administratorii firmei sunt: Mariana Neagu, Gheorghe Albu și Liliana Bibiloiu.

Cenzor este Bunea Veronica iar cenzor supleant – Cornelia Pitu.

Durata de funcţionare a companiei este pe perioadă nedeterminată.
 
Nostalgic SRL
 
Nostalgic SRL a fost înfiinţată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân.

Asociat unic al societăţii este Gheorghe Albu iar administratorul societăţii care se ocupă de „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase“ este Neagu Napoleon Răzvan.

Nostalgic SRL a solicitat în 2015 Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construire hală vinificaţie S (parţial) +P+E parţial“, amplasat în comuna Cobadin, sat Viişoara, strada Crângului.
 

SC Argonaut SRL

Societatea Argonaut SRL, care a fost înmatriculată în 2010 şi care are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân, are un capital social subscris de 100.000 de lei, integral vărsat, compus din 10.000 de părţi sociale.

Firma este controlată de Maria Albu şi Gheorghe Albu. Cei doi asociaţi deţin câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase, este Napoleon Răzvan Neagu.


Cosmara Pest SRL

Societatea Argonaut SRL, care a fost înmatriculată în 2001 şi care are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân și desfășoară activități cultivare a cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.
Unic asociat și administrator este Maria Albu.
 
 
Alte afaceri ale familiei Albu

Gheorghe Albu, considerat unul dintre cei mai bogaţi constănţeni, mai este asociat în Albu E. Gheorghe Întreprindere Individuală și Agro Miorița SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

A solicitat acord de mediu pentru înființarea unei păduri în comuna Deleni, județul Constanța Gheorghe Albu, fost secretar de stat în MADR – „Suntem pioneri în creșterea fondului forestier“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii