Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MrBeast, cel mai faimos YouTuber din lume, a petrecut șapte zile la Salina Turda

ro

14 Oct, 2024 13:35 177 Marime text

MrBeast, Sursa foto: Captura, YouTuber MrBeast

 
MrBeast, cel mai faimos YouTuber din lume a vizitat Salina Turda și a publicat un video care a strâns peste 31 de milioane de vizualizări.

MrBeast a descris salina din Transilvania ca fiind una dintre cele mai impresionante destinații turistice la nivel global.
 „Este cel mai impresionant oraș subteran pe care l-am văzut vreodată”, a transmis Mr Beast.
 
MrBeast, un vlogger de 26 de ani cu peste 320 de milioane de abonați, are o avere estimată la aproximativ 1 miliard de dolari.

O parte din câștigurile sale sunt destinate unor acțiuni caritabile. În vara acestui an, a petrecut șapte zile la Salina Turda, unde a invitat în fiecare zi și alți YouTuberi cunoscuți.

În materialul realizat în România, el prezintă Salina Turda ca „un oraș subteran”, plin de catacombe și atracții interesante de explorat. În prezent, salina funcționează ca muzeu și include un miniparc de distracții cu teren de minigolf, amfiteatru și o roată panoramică.

„Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Şi cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate. Cine ştie peste ce orori vom da? Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai bătrâne decât noi.  În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul! Wow!”

„Văd două umbre! Sunt doi? Astăzi sunt doi invitați! Sam și Colby! Dacă nu știți deja, Sam și Colby sunt specializați în explorarea locurilor abandonate și bântuite, așa că va fi interesant de văzut ce cred ei când vom explora acest sistem de tuneluri vechi de peste 1.000 de ani”, spune  Mr Beast în cadrul videoclipului postat pe YouTube



Citește și:
Salina Turda a atras atenția publicațiilor internaționale. Află aici motivul (video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii